emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Квітня 2018 РПЛ 781

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Кожен суд в Україні повинен бути антикорупційним
Заслухавши звіт директора НАБУ Артема Ситника, Олег Ляшко обурився тим, що чиновник шукає приводи не відповідати на питання депутатів.
«Артеме Сергійовичу, у мене для вас пропозиція: щоб не відповідати на запитання народних депутатів, ви на всіх відкрийте справи. Тоді кожному матимете право не відповідати. Те, що ви шукаєте приводи не відповідати на конкретні питання – неправильно. У мене теж є питання: для чого ми створили НАБУ? Для конкретної роботи чи для піару? У вашому штаті 20 людей працює у піар-службі, отримують по 60 тисяч зарплати. Часто в інтернеті ми бачимо платну рекламу про роботу НАБУ. Найкраща реклама – це вироки, а не публікації прес-служби», - наголосив лідер РПЛ.

Політик зазначив, що влада провалила реформу судочинства і керівництво антикорупційних органів це підтвердило.
«Ситник у своєму виступі підтвердив те, про що наша команда говорить уже три роки: реальної судової реформи в Україні не відбувається. Все, що робив Президент і його оточення – це профанація з метою підпорядкувати собі судову систему. Внесли зміни до Конституції, прийняли новий закон про правосуддя, переобрали новий Верховний суд. А сьогодні директор НАБУ каже, що немає суду, який може чесно і справедливо розглянути справу. Треба ще якийсь окремий антикорупційний суд. А у який суд селянину піти, щоб знайти справедливість? Радикальна партія переконана, що кожен суд має бути антикорупційним: від районного до Верховного. А вони хочуть окремі суди, щоб антикорупційний прокурор Холодницький давав їм доручення по телефону. Якщо хочете боротись із корупцією, почніть з себе. Перестаньте давати доручення суддям і ходити до Президента чи в іноземні посольства за вказівками. Ви повинні виконувати закон і виконувати вказівки українців», - звернувся до антикорупційного прокурора і директора НАБУ Ляшко.

Лідер Радикальної партії закликав чиновників припинити політичну боротьбу і виконувати свої посадові обов’язки.
«Боротьба з корупцією перетворилась на зведення політичних рахунків. Проти одного, другого, третього порушили справу, а потім розказують: то суди заважають, то поганому танцору щось заважає, то прокурор корумпований і так далі. Перестаньте використовувати свої посади для політики, тоді все вийде», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо