emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Квітня 2018 РПЛ 762

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко вимагає кримінальну відповідальність за розвалені дороги
Олег Ляшко запропонував ввести кримінальну відповідальність за крадіжку коштів на дорогах.
«Ми пропонуємо внести зміни до кримінального кодексу. Якщо з бюджету виділили кошти на дорогу, побудували її, а на наступний рік її немає – то всі, хто будував її, мають сісти на 5 років: від начальника до робітника. Неякісні дороги – це смерті, втрачений економічний потенціал і робочі місця. Той, хто краде гроші на будівництві доріг і будує маєтки з золотим унітазам має бути закопаний на тій же дорозі», - заявив лідер РПЛ.
Політик наголосив, що команда Радикальної партії підтримає будь-які ініціативи, спрямовані на ремонт доріг.
«Німецькі дороги діють з часів Гітлера. В Україні ще минулого року поклали асфальт на деяких ділянках доріг і знову просять гроші після зими. У той же час керівники «Укравтодору» купують собі нове житло та відкривають рахунки в банках. Ми підтримаємо будь-які законодавчі ініціативи, які дадуть можливість відбудувати дороги. На моїй Луганщині ситуація катастрофічна, не краще на Черкащині, Кіровоградщині, Сумщині та й в усіх інших областях. Ми вимагаємо від уряду рішучих кроків для відновлення старих і побудови нових доріг в Україні. Це посилить наш транспортний потенціал, дасть поштовх для розвитку інфраструктури і створить робочі місця для українців», - підсумував народний депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо