ye-logo.v1.2

Без шансів на перемогу

Спорт 1756
Розгромний мач
Розгромний мач. Фото: sportlider.km.ua

В грі 16-ого туру Екстра-ліги «Спортлідер+» поступився у Рівному місцевим «Кардиналу-Рівне». Мач закінчився із розгромним рахунком — 8:3.

У грі 16-ого туру на ФК «Спортлідер+» очікував вояж у Рівне. В попередньому турі підопічні Івана Стасюка нарешті набрали свої перші очки, і не прагнули зупинятися на досягнутому. Звітна гра виявилася дуже цікавою: вдосталь гольових моментів, власне голів (аж 11!), але не було одного – довгоочікуваної перемоги хмельничан.
З перших хвилин команди не відсиджувалися в обороні, а грали у відкритий та видовищний футзал, який дуже радував численних вболівальників. Небзпечно пробивав Чернієнко, однак напоготові був Шевцов, який впевнено ліквідував загрозу власним воротам. Розкішну передачу від Калукова ударом вдотик в правий нижній кут замикав Володимир Сондак, проте вище всяких похвал зіграв у рамці воріт голкіпер «Кардиналу-Рівне», врятувавши власну команду. Блискуче зльоту бив Бондар, але Шевцов у красивому стрибку витягнув м`яча. В ті хвилини на майданчику в складі хмельничан вирізнявся Володимир Сондак, для якого ця гра мала особливий підтекст – адже він грав проти своєї колишньої команди. Ось і «п’ятнадцятька» «Спортлідера+» блискуче пробивав з-під гравця, однак Дєнюжкін знову врятував свою команду. Через декілька хвилин чудову передачу від Володимира не зміг сповна використати Ткачук. Андрій з декількох метрів не зумів переграти стража воріт «Кардиналу-Рівне». Потім ще одну чудову нагоду відзначитись мав той же Сондак. Нестримний Володимир чудово зльоту пробивав у праву «дев’ятку» воріт, однак знову команду виручив Віталій Дєнюжкін. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Після розіграшу стандарту Олександр Бондар чудово вдотик пробив у праву «шістку» без шансів для Шевцова – 1:0. Міг «двадцятка» рівнян і відразу подвоїти перевагу, проте страж воріт хмельничан зреагував на підступний удар Олександра з дальньої дистанції. А на 15-ій хвилині хмельничани відновили статус-кво. Сондак відпасував на дальню стійку, де Андрій Ткачук вдотик невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» – 1:1. Міг забивати Фетько, який вийшов віч-на-віч із голкіпером, але в останній момент врятував команду Паршиков. Капітан «Кардиналу-Рівне» в останній момент в падінні заблокував потужний удар Олексія. Перед перервою рівняни мали чудовий шанс вийти вперед у рахунку. Блискучий удар Вершиніна в підкаті заблокував Сондак, а потім Калуков виніс сферу з порожніх воріт після добивання від Бондаря. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.
Другий тайм був ще цікавішим. У «дев’ятку» в падінні пробивав капітан хмельничан, Дмитро Калуков, однак його удар прийняла на себе хрестовина воріт. Після цього в метушні у карному майданчику «Спортлідера+» м’яч потрапив у руку Олексію Фетько, і арбітр, не вагаючись, вказав на «позначку». «Вирок» взявся виконувати Дєнюжкін, і потужним ударом в лівий нижній кут змусив капітулювати Шевцова – 2:1. Однак хмельничани в наступній атаці зрівняли рахунок. Ткачук відпасував на Калукова, і капітан «лідерів» з розвороту пробив у праву «шістку» – 2:2. Міг забивати Іванов, проте Дєнюжкін врятував команду після підступного удару у виконанні новачка «Спортлідера+». Чудову нагоду відзначитись мав Чернієнко, однак Шевцов зреагував на удар впритул у виконанні гравця «Кардиналу-Рівне». На 28-ій хвилині рівняни забили втретє. Паршиков в падінні прострелив на дальню стійку, де Юрій Когут переправив сферу у правий нижній кут – 3:2. Відразу підопічні Сергія Піддубного мали відмінну нагоду збільшити власну перевагу у рахунку. Піддубний чудовою передачею врозріз вивів на ударну позицію Бондаря, і Олександр зходу бив у дальній кут, однак виручив команду Шевцов, потім на добиванні першим був Маринюк, проте голкіпер «Спортлідера+» знову врятував власні ворота. А на 30-ій хвилині хмельничани знову продемонстрували вольові якості, і втретє в цій зустрічі зрівняли рахунок. Володимир Сондак виявився першим на добиванні після удару Калукова, і потужним ударом метрів з 7-ми в праву «дев’ятку» не залишив шансів Дєнюжкіну – 3:3. А після цього «Кардинал-Рівне» помітно додав у швидкості, і двічі забив впродовж однієї хвилини. Маринюк пройшов по лівому флангу і з гострого кута пробив точно у дальній кут – 4:3. Потім м’яч почав кружляти по карному майданчику хмельничан, і капітан «Кардиналу-Рівне», Андрій Паршиков, з кількох метрів проштовхнув сферу у ворота – 5:3. Після цього ініціативою заволоділи рівняни, і саме тоді здалось, що перемогу в цій грі вони точно не випустять. Бондар пройшов по правому флангу і потужно пробив по воротах, але м’яч після його удару влучив у поперечину воріт. Скорочувати розрив у рахунку повинен був Заворотний, однак страж воріт зреагував на підступний удар у виконанні Ярослава. Завершення матчу проходило під знаком «Кардиналу-Рівне», який мав тотальну ігрову перевагу на майданчику, і перекреслив усі сподівання хмельничан бодай на нічию. Паршиков відпасував у карний майданчик, де ніким не прикритий Мар’ян Маринюк з кількох метрів розстріляв ворота «лідерів», і оформив дубль в цій грі – 6:3. Сьомий гол рівнян в цій грі забив Чернієнко. Маринюк прийняв сферу після вкидання від Дєнюжкіна, відпасував вздовж воріт на двадцять п’ятого номера «Кардиналу-Рівне», і Андрій Чернієнко пробив точнісінько у незахищений кут воріт – 7:3. А добив хмельничан гол голкіпера рівнян, який вразив порожні ворота після помилки «Спортлідера+» в грі з п’ятим польовим гравцем – 8:3.
Наступну гру «Спортлідер+» проведе 8-ого лютого. В домашніх стінах підопічні Івана Стасюка приймуть луганський «ЛТК».Голи: Олександр Бондар (12), Віталій Дєнюжкін (21, пен, 37), Юрій Когут (28), Мар’ян Маринюк (30, 34), Андрій Паршиков (31), Андрій Чернієнко (36) – Андрій Ткачук (17), Дмитро Калуков (22), Володимир Сондак (30)
«Кардинал-Рівне»: 1. Дєнюжкін Віталій, 25. Чернієнко Андрій, 7. Маринюк Мар’ян, 8. Танський Віталій, 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 13. Ситник Дмитро, 14. Паршиков Андрій, 17. Басич Олександр, 3. Фаренюк Артем, 11. Кручок Володимир, 20. Бондар Олександр, 22. Вершинін Олександр
Головний тренер: Піддубний Сергій
«Спортлідер+»: 17. Шевцов Сергій, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав, 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 18. Тимощук Богдан, 19. Іванов Вадим
Головний тренер: Стасюк Іван

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую