ye-logo.v1.2

У Хмельницькому готуватимуть «д’Артаньянів» (ФОТО)

Спорт 2679
Фото: Дмитра Скрипника

Минулих вихідних фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» на базі ДЮСШ №2 відкрило секцію фехтування для дітей та дорослих.

 Майстер спорту з фехтування на шаблях Григорій Несвіт, який і тренуватиме майбутніх спортсменів, запевняє, що навчитися правильно схрещувати шаблі зможуть усі бажаючі. У школі функціонуватимуть три секції: для дітей віком 9-12 років та 9-16 років, також буде окрема група аматорів без вікового обмеження, тому спробувати себе у ролі д’Артаньянів зможуть усі бажаючі.
Продемонструвати вправність та провести показовий бій, до Хмельницького приїхали нетішинці члени національної збірної України з фехтування на шаблях майстри спорту України міжнародного класу Дмитро Пундик та Олександр Торчук.
Перші бажаючі спробувати свої сили змагалися із членом національної збірної України з фехтування, заслуженим майстром спорту України Дмитром Бойком. Наймолодший суперник чемпіона, шестирічний Нікіта зізнається, що півкілограмова шабля для нього не важка, адже він «тримав її силою, бо їсть у садочку картоплю, каші і котлети».
«Я не боявся змагатися з спортсменом, бо в мене ж є теж сила, – каже Нікіта Бондаренко. – До того ж, коли не міг тримати шаблю, брав її двома руками, а колись навчуся, то буду битися правильно».
Усі сміливці, хто наважився схрестити шаблі із Дмитром Бойко, отримали в подарунок футболку із автографом чемпіона.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую