ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбувся турнір з міні-футболу

Спорт 2530
Фото: khmelnytsky.com

У Дитячій юнацько-спортивній школі №1провели традиційний міський турнір з міні-футболу, присвячений Дню воїна-інтернаціоналіста.

У Дитячій юнацько-спортивній школі №1 відбувся традиційний міський турнір з міні-футболу. Провели його напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Власне, і приурочили змагання цій події. Змагалися юнаки впродовж двох днів. За перемогу боролися юні спортсмени як місцевих спортивних шкіл, так і футзалівці зі Старокостянтинова. Загалом позмагатися за першість зголосилося п’ять команд.
Як повідомляє Хмельницька міська рада, переможцем міського турніру стали вихованці ДЮСШ №1 2001 року народження. Друга сходинка за цією ж спортивною школою, але на рік молодшими гравцями. "Бронза" за ДЮСТК "Іскра". Тріумфатори змагання від міського управління молоді та спорту отримали кубки та грамоти.
Спортивне життя Хмельницького продовжує вирувати. У місті тривають спартакіади серед школярів та студентів. З 15 до 17 лютого ДЮСШ №1 прийматиме відкритий міський турнір з гандболу на призи бронзової призерки Олімпійських ігор-2004 Лариси Заспи. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую