ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» чи «Ураган» хто кого?

Спорт 1874
команди налаштовані на боротьбу
команди налаштовані на боротьбу. Фото: knews.kg

Хмельничани будуть намагатись зупинити переможну ходу грізних івано-франківців.

Сьогодні, 20-ого лютого флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе черговий матч зі своїм опонентом з Івано-Франківська “Ураганом”, зазначили представники хмельницького футбольного клубу.
На разі, в середині команд витає бойовий дух. Хмельничани проводили свій попередній матч у Харкові, де зустрічалися з місцевим «Локомотивом». В середині другої половини матчу харківянам таки вдалося обіграти нашу команду із рахунком – 4:2. На жаль, у футзалі, перемагає той, хто більше забиває і менше помиляється. Однак цей матч свідчить про безумовний прогрес ФК «Спортлідер+», і я вірю, що флагман хмельницького футзалу поп’є немало крові грізному «Урагану» в рідних стінах, і зможе нарешті порадувати численну вболівальницьку торсиду першою перемогою в Екстра-лізі.
Але зробити це буде важко. «Ураган» після не дуже вдалого старту в турнірі, нарешті набрав обертів, і суттєво додає в останніх матчах. Про це красномовно свідчать п’ять перемог у останніх шести матчах, проведених підопічними Сергія Гупаленка. Ось і в останній грі «Ураган» на власному майданчику переконливо переграв діючого чемпіона турніру – львівську «Енергію». Наш ФК «Спортлідер+» на кожну гру виходить як на останню, і щоб перемогти, йому не вистачає завжди трішки чогось – чи то везіння, чи концентрації у вирішальні моменти. Але команда проводить лише свій перший сезон в Екстра-лізі, і останні матчі свідчать про високий потенціал клубу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую