ye-logo.v1.2

Стартував п’ятий чемпіонат міста та області з хокею з шайбою

Спорт 2514
Фото: khmelnytsky.com

За першість цього року у Хмельницькому змагатиметься шість команд.

Як інформує Хмельницька міська рада, одна команда з Нетішина, решта - представлятиме честь Хмельницького. У порівнянні з попереднім чемпіонатом у цьому з дистанції зійшли Волочиськ та Полонне. Ігри першого кола чемпіонату триватимуть до кінця березня, жовтень-листопад – друге коло, переможець визначиться традиційно у грудні. 
Під час урочистого відкриття чемпіонату спортсменів та вболівальників привітав заступник міського голови Григорій Давиденко. Також Григорій Михайлович поділився планами: "На спортивну школу, на вулиці Щорса, де ми свого часу зробили штучне покриття, зробимо освітлення футбольного поля. Є там два зали, - менший і більший, де проводяться Всеукраїнські і обласні змагання. Поміняємо там підлоги. Поруч тут "Авангард" - теж ремонтуємо".
У першому поєдинку ювілейного чемпіонату перемогу святкували хокеїсти "Ротора". У напруженій боротьбі гравці здолали місцеву "Ладу". Нагадаємо, саме хмельницька команда "Ротор" поки що є одноосібним лідером чемпіонату - тріумфувала чотири рази.
У день відкриття ювілейного чемпіонату міста та області відбулись показові виступи дитячої збірної "Проскуров Барс". Юні хмельницькі хокеїсти займаються цим видом спорту уже три роки. Два останніх – при відділенні хокею другої дитячо-юнацької спортивної школи.
На ковзанах і з клюкою на лід дозволяють виїжджати діткам з п’яти років. Наразі у відділенні при другій ДЮСШ займається більше 20 вихованців.
З міського бюджету дитяча команда отримала 30 тисяч гривень. На ці кошти юним хокеїстам придбали форму.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую