ye-logo.v1.2

У Хмельницькому провели дитячо-юнацький спортивний турнір

Спорт 2269
Фото: khmelnytsky.com

Хмельничани вибороли перемогу на турнірі пам’яті Олександра Громницького.

Цими вихідними пройшов турнір, присвячений пам’яті колишнього директора дитячо-юнацької спортивної школи №1 Олександра Громницького. Як інформує Хмельницька міська рада, змагалися за першість вісім команд. П’ять – з Хмельницького. Також у турнірі взяли участь спортивні команди з Кам’янця-Подільського, Віньковець та Тернополя. Олександр Громницький тривалий час очолював ДЮСШ №1, підіймав футбол та брав участь у розбудові спортивної бази міста.
Учасників змагань під час урочистого відкриття привітав та побажав здобути перемогу в чесній боротьбі начальник управління молоді та спорту Валерій Вешко. Також Валерій Іванович поділився планами на поточний рік: "Цього року плануємо зробити освітлення на штучному полі, що на вул.Щорса, 17 - буде чотири "мачти", які освітлюватимуть поле. Це дасть можливість проводити тренування з 18.00 до 20.00 години. Таким чином ми збільшимо термін перебування дітей в осінній, зимовий та весняний періоди. Адже майданчик серед молоді користується чималою популярністю. На ці потреби у міському бюджеті передбачили 130 тисяч гривень".
Змагалися юні спортсмени впродовж двох днів. Перемогу в турнірі виборола хмельницька команда "Проскурів-Фортуна". Друга сходинка за вихованцями кам’янець-подільської ДЮСШ. "Бронза" дісталась ДЮФК "Поділля" з Хмельницького. Організатори також визначили переможців в особистих номінаціях. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую