ye-logo.v1.2

Поразка наших…

Спорт 2026
Фото: sportlider.km.ua

ФК «Спортлідер+» поступився на виїзді грізному «Єнакієвцю».

Зустріч закінчилася із рахунком – 6:2, на жаль, не в нашу користь. Цією грою підопічні Івана Стасюка розпочинали заключне, четверте, коло змагань у регулярному етапі найпрестижнішого вітчизняного футзального турніру.
Розпочали обидві команди досить обережно. Перший небезпечний момент у зустрічі створили наші земляки. Віктор Цой з дальньої дистанції потужно бив під поперечину воріт, однак впевнено у рамці зіграв Мельник. Господарі майданчика після цього випаду хмельничан прийшли в себе, і почали створювати небезпечні моменти біля воріт «Спортлідера+».
І надалі «Єнакієвець», заведений палкою підтримкою рідних трибун, кинувся відкривати рахунок. Михайло Волянюк чудово відпасував на дальню стійку, де Віталій Скорий пробив у праву «шістку» без шансів для Кіндякова – 0:1. «Лідерів» такий хід подій на майданчику явно не влаштовував, і вони відразу могли відновити статус-кво. Максим Коробка бив у правий нижній кут, але коли Мельник був вже безсилий, рятівником «Єнакієвця» виступив той же Віталій Скорий, який виніс сферу з порожніх  воріт. Перед перервою підопічні Олега Солодовника мали чудову нагоду для того, щоб подвоїти власну перевагу. Нестерук з кутового чудово відпасував на Зам’ятіна, і капітан «Єнакієвця» зльоту бив у праву «шістку» воріт, проте вдруге каркас воріт зіграв за хмельничан в цьому матчі, прийнявши на себе гарматний удар у виконанні Валерія. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги господарів.
«Єнакієвець» дуже агресивно розпочав другу половину зустрічі. Розкішну передачу Хурсова підступним ударом в правий нижній кут замикав Зам’ятін, проте Кіндяков зіграв вище всяких похвал, і зреагував на удар активного капітана господарів. Підопічні Олега Солодовника заволоділи ініціативою, і на 25-ій хвилині забили вдруге. Хурсов з кутового відпасував на ближню стійку, де Віталій Нестерук невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» – 0:2. Волянюк у красивому стилі обіграв Коробку і відпасував у центр карного майданчика, де Нестерук першим дотиком підробив собі сферу під удару, а другим невідпорно пробив під поперечину воріт Кіндякова – 0:3. Хмельничани активізувалися, і майже відразу змогли скоротити розрив у рахунку. Після філігранної передачі від Максима Івонко Засенко потужно бив по воротах, і м’яч після курйозного рикошету від Хурсова залетів у сітку воріт Мельника – 1:3. Далі, підопічні Івана Стасюка пішли ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. Але особливих дивідендів їм це не принесло. Натомість Хурсов та Ромаріо після помилок гравців ФК «Спортлідер+» з власної половини вражали порожні ворота хмельничан, і таким чином встановили підсумковий рахунок у зустрічі.
У підсумку – поразка підопічних Івана Стасюка з рахунком 2:6. Наступну гру наші земляки проведуть 16-ого березня. В рідних стінах ФК «Спортлідер+» прийматеме міцний «Кардинал-Рівне». Початок гри – о 15:00. Прийдіть та підтримайте улюблену команду!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую