ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» зіграє з «Кардиналом-Рівне»

Спорт 2081
Фото: sportlider.km.ua

Який сюрприз підготують підопічні Івана Стасюка для рівненських «кардиналівців»?

16-ого березня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий матч у найпрестижнішому вітчизняному турнірі – Екстра-лізі. До гри команди підходять у різному настрої. «Лідери» минулий поєдинок проводили на виїзді, де схрестили шаблі із «Єнакієвцем». Хмельничани дали супернику справжній бій, але не змогли дотиснути більш досвідченого опонента, поступившись команді із Єнакієва з рахунком 2:6. Після цього матчу у весь голос зазвучали розмови про суддівство, адже суддівська бригада на чолі з Ігорем Якимишиним та Андрієм Лютим прийняла декілька ну дуже спірних рішень.
«Кардинал-Рівне» ж став творцем головної сенсації у минулому турі Екстра-ліги. Підопічні граючого тренера Сергія Піддубного на власному майданчику переграла діючого чемпіона країни, львівську «Енергію» з рахунком 6:3. Взагалі останні матчі рівненців показують, що рівень «Кардинала-Рівне» суттєво зріс. Загалом, «кардиналівці» зараз перебувають у ейфорії після переможного матчу з «Енергією», і дозволять собі недооцінити суперника у обличчі хмельницького «Спортлідер+». Але гра рівнянам легкою не буде. Хмельничани провели серйозну «роботу над помилками» після поразки від «Єнакієвця», і в цій грі зроблять усе можливе, щоб порадувати себе, керівництво клубу та відданих вболівальників команди першою перемогою в сезоні.
В цьому сезоні команди зустрічались вже тричі. В Рівному «Кардинал-Рівне» двічі перемагав – 4:2 та 8:3. У Хмельницькому підопічним Сергія Піддубного вдалося також святкувати успіх – 3:0 на користь рівнян. Але, як відомо, будь-яка тенденція має властивість закінчуватись, і віримо, що це станеться саме цієї суботи.
Але все вирішить безпосередньо перебіг подій на майданчику. Просимо прийти і підтримати улюблену команду! Віримо в перемогу ФК «Спортлідер+». Початок гри – о 15:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую