ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» не встояв під натиском «Кардинала-Рівне»

Спорт 1932
Фото: zdolbuniv.com

Команди розійшлись із рахунком – 2:4

Нещодавно, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» провів черговий матч в рамках Екстра-ліги. Підопічні Івана Стасюка у рідних стінах «схрестили шаблі» із своїм принциповим опонентом – «Кардиналом-Рівне» із Рівне.
З перших секунд матчу гості пішли у наступ. Підопічні граючого тренера Сергія Піддубного притисли «лідерів» на їх половині поля, і підключаючи Дєнюжкіна в ролі п’ятого польового гравця просто затерзали господарів майданчика. Це дало свій результат і вже на 2-ій хвилині, сьомий номер «кардиналівців» з шести метрів невідпорно пробив у верхній кут воріт Кіндякова – 0:1. Хмельничани швидко оговтались після такого «холодного душу», і заведені палкою підтримкою власних вболівальників швидко перехопили ініціативу, один за одним створюючи небезпечні моменти біля воріт команди із Рівного. Сондак вибачив рівнян, з двох метрів не замкнувши чудовий простріл від Калукова. Небезпечно з гострого кута бив у ліву «шістку», однак Гурко в ефектному стрибку врятував команду.
Другий тайм видався ще більш напруженим. Протягом однієї хвилини «лідери» забили двічі, і перевернули все з ніг на голову у цій зустрічі. Хмельничани зрівняли після чудо-голу від Ярослава Заворотного. Капітан господарів зльоту замкнув передачу від кутового прапорця, і пробив точнісінько у праву «дев’ятку» без шансів для голкіпера – 1:1. В наступній атаці підопічні Івана Стасюка повели у рахунку. Андрій Ткачук переправив сферу у сітку воріт після удару Дмитра Калукова, тим самим дезорієнтувавши Гурка – 2:1. Відразу статус-кво міг зрівняти Танський, проте рятівником «Спортлідера+» став Калуков, який мужньо кинувся в підкаті, і врятував хмельничан від пропущеного голу. Але все-таки підопічні граючого тренера Сергія Піддубного змогли зрівняти рахунок на 26-ій хвилині і рахунок став – 2:2. Після цього команди обмінялись небезпечними моментами. Блискучу передачу від Заворотного ударом в падінні замикав Андрій Ткачук, проте Дєнюжкін в неймовірному стрибку виручив «Кардинал-Рівне», витягнувши фактично «мертвий м’яч». А на 32-ій хвилині гості з Рівного повели у рахунку. «Двадцятка» рівнян вдотик поцілив у шпарину поміж ніг Кіндякова – 2:3. Хмельничани кинулись ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і в підсумку поплатились за це – 2:4.
У підсумку – поразка хмельничан з рахунком 2:4. Підопічні Івана Стасюка продемонстрували видовищний футзал, порадувавши своїх глядачів вишуканою грою. «Кардиналівці» ж здобули важливі три пункти, і продовжують боротьбу за потрапляння у чільну четвірку, яка продовжить виступи у стадії плей-офф.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую