ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" зазнало поразки

Спорт 2117
Фото: pfl.ua

Новокаховська «Енергія» дебютувала у весняній частині чемпіонату з перемоги над хмельницьким «Динамо».

Підопічні Юрія Окула продемонстрували агресивнішу гру, ніж гості, створили більше небезпечних моментів. Так оцінюють гру на офіційному сайті ФК "Енергія".
З перших хвилин команди почали обмінюватися взаємними атаками, які, однак, не надто загострювали гру. М’яч почав більше триматися в центрі поля і хвилини до 20-ї гравці показували малоконструктивний футбол. Першими прокинулися динамівці. Їхній розіграш кутового ледве не наробив господарям проблем, але в силовій боротьбі наша команда переважила суперника, і загрозу вдалося відвести. Відповідь «Енергії» була значно успішнішою. Атака через лівий фланг, скидка до центральної зони поблизу штрафного майданчика гостей, пас Логвиненка на Муковозова, і – Олександр холоднокровно переграє кіпера хмельничан влучним пострілом під ближню стійку – 1:0! Після голу у грі знову настало затишшя. Невисокі швидкості, на яких діяли футболісти з початку гри, стали ще нижчими. Однак під кінець тайму господарі активізувалися і ледь не подвоїли перевагу. Спочатку Муковозов завершував контратаку ударом метрів з 20-ти – невлучно. А за кілька хвилин у гру мусив уступати воротар «Динамо», який невдало перевів навісну подачу прямо на Гарібяна. На жаль, Павло невдало прийняв м’яча і не влучив по порожнім воротам.

На початку другого тайму команди обмінялися не дуже гострими атаками і знову взяли паузу в активних атакувальних діях. «Енергія» не сильно прагнула йти вперед, тримаючи в голові задовільний результат, а хмельничани просто не могли награти кілька точних передач, які можна було б назвати комбінаціями. Відповідно, гра більше проходила в центрі поля з епізодичними передачами до обох штрафних майданчиків. Кілька разів воротареві Жукову вдалося вступити у гру, однак удари динамівців не несли реальної загрози його володінням. Не використали кілька проходів до карної зони суперника і новокаховчани. І виною цьому – технічний брак при передачах. Так тривало до кінцівки матчу, коли наші хлопці все таки почали більше пресингувати суперника на власній половині. Колективний пресинг змусив гостей помилитися в одному з епізодів. Захисник «Динамо» невдало віддав на свого партнера, той ще гірше м’яча обробив, і «круглого» підхопив Гарібян. Зблизившись із воротарем, Павло впевнено переграв опонента – 2:0. Після другого голу стало зрозуміло, що новокаховчани перемогу вже не віддадуть. Гості мали реальну нагоду лише скоротити відрив у рахунку. Однак динамівцям не вдалося пробити Жукова із небезпечного штрафного. 

 

«Енергія» – «Динамо» (Хмельницький) – 2:0 (1:0).

13 квітня. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 16:00. Поле: 3, Темп.: +12. 300 глядачів
Судді: Омельченко О., Горбас С., Гашков Є., Марулін С.
Делегат ФФУ: Олейнік А.

«Енергія»: Жуков, Щербина, Чорний, Шешеня, Арутюнян, Ковальчук (Кондратюк 88), Комягін, Логвиненко (Горбачов, 85), Гарібян, Черняєв, Муковозов (Цвик, 87).
Заміна: Зелінський, Мостіпан, Соловйов.
Тренер: Юрій Окул.

«Динамо»: Рильський, Шимко, Слищенко, Шеховцов, Яровий (Горобець, 85), Мельник, Беринда (Яворський, 46), Солонинко (Лепетун, 68), Шуляк, Донгаузер, Тимченко.
Заміна: Висоцький, Підручний.
Тренер: Вадим Крохан.

Голи: Муковозов (22), Гарібян (80).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую