ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" зіграло в Ялті

Спорт 1931
Фото: fcpodillya.km.ua

«Жемчужина» взяла м'яч під свій контроль, не віддаючи його протягом практично всіх 90 хвилин.

Прекрасні шанси для взяття воріт ялтинці не використали у першому таймі: зірковий новачок команди Матвій Бобаль не влучив у ворота, красиво перекидаючи воротаря, а на 35-й хвилині динамівці ледь не всією командою лягали під удари господарів з меж штрафного. Було видно, що футболісти з Хмельницького явно зробили ставку на контратаки, на перший план поставивши надійну гру біля власних воріт. ПРо це інформує Фанатський куточок «Подiлля» Хмельницький.
З рахунком 0:0 команди пішли на перерву, під час якого для вболівальників «Перлини» був підготовлений сюрприз. Усі присутні на стадіоні прийняли участь в розіграші призів від клубу. Так, були розіграні шарфи, м'яч з автографами всіх футболістів і навіть планшетний комп'ютер.

У другому таймі підопічні Марущака збільшили тиск на ворота «Динамо», але забити все ніяк не виходило. Кілька прекрасних можливостей втратив Столярчук, зовсім небагато точності не вистачало його ударам. А ближче до кінця матчу мало не єдина атака гостей завершилася голом: відзначився Шуляк. Здавалося, що у ялтинців зараз опустяться руки, але, до честі «Жемчужини», гравці не здалися. Навпаки, «біло-помаранчеві» всіма силами пішли вперед, і на 88-й хвилині це дало свої плоди: простріл з флангу замкнув капітан Бобаль. У підсумку - 1:1, хоча господарі цілком могли розраховувати на перемогу. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую