ye-logo.v1.2

Вихованця хмельницького футболу відрахували з «Арсеналу»

Спорт 1209

Під кадрову чистку нового головного тренера білоцерківського «Арсеналу» потрапив хмельничанин Михайло Булкін.

Футболісти білоцерківського «Арсеналу» отримали нового головного тренера. Ним став колишній гравець білоцерківської «Росі» Євген Фещенко. Ще на початку року новоспечений «коуч» ходив у помічниках екс-наставника «канонірів» Олега Луткова, а уже зараз самостійно керуватиме футбольною командою.
Євген Фещенко з перших днів свого призначення почав «чистити» склад «Арсеналу», якому загрожує «виліт» із Першої вітчизняної ліги. Під «скорочення» потрапив і 22-річний Михайло Булкін, який є вихованцем хмельницького «Поділля».
У цьому сезоні молодому захисникові не вдалося завоювати місце у стартовому складі команди з Київщини і він відзначився лише чотирма виходами на заміну.
- Слідом за тренером Євгеном Лутковим команду залишать Михайло Булкін, Антон Кудь, Іван Махно, Мар’ян Марущак, Олександр Лебединець і Дмитро Проневич. Таким було рішення нового «коуча». Свій рівень вони вже показали. Згадані мною виконавці не відповідають класу команди першого дивізіону, - повідомив перший заступник голови Київської обласної федерації футболу Олександр Тютюн.
Нагадаємо, що ще минулого сезону Михайло Булкін виступав у хмельницькому «Динамо», за яке провів 13 матчів, переважно виходячи на заміну.

Віктор ПАЛАМАРЧУК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую