ye-logo.v1.2

Волочиський «Збруч» знову гратиме у чемпіонаті України серед аматорів

Спорт 2449

На засідані виконкому Асоціації аматорського футболу України був затвердждений проект складу груп чергового чемпіонату України.

Єдиним представником Хмельницької області на цьому турнірі буде волочиський «Збруч». Кожного року команду з Волочиська сватають до Другої ліги України, проте «збручани» все ще обмежуються лише аматорським турніром.
Суперниками «Збруча» по групі «1» буде ФК «Вінниця», «ОДЕК» з міста Оржів (Рівненська область) та новоград-волинський «Авангард» (Житомирська область). Проте це ще не остаточний склад груп, деяким командам дали час до 29 квітня аби підтвердити документально свою участь у турнірі.
Чемпіонат аматорів 2012 року «Збруч» пропустив, а ось у 2011 році команду з Волочиська в одній групі жереб звів також із «Авангардом» та «ОДЕКом». Тоді подоляни свої виїзні матчі програли цим командам із однаковими 1:2. У Волочиську з тим же рахунком була зафіксована уже перемога «Збруча» над оржівчанами, а ось «авангардівці» не завітали на Хмельниччину та отримали технічну поразку.
Свій перший матч «збручани» проведуть у Новоград-Волинську 1 травня проти «Авангарду».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую