ye-logo.v1.2

Тренер «Динамо»: «Поле у Красилові у кращому стані, ніж у Хмельницькому»

Спорт 2389

Красилівський стадіон «Юність» не став фартовим для хмельницького «Динамо».

Хмельничани не зуміли «зачепитися» за очки у матчі із херсонський «Кристалом» та поступилися із розгромним рахунком 0:3. Причини поразки пояснив головний тренер «динамівців» Вадим Крохан.

Вадиме Валерійовичу, чому не вдалося «зачепитися» за очки?

- Ми не поступалися херсонцям, але одного бажання виявилося замало. Сьогодні «Кристал» був сильніший в реалізації моментів. Ми ж погано зіграли в атаці. Ненав'язали супернику свою гру, яку планували.

За рахунок чого хотіли сьогодні обіграти херсонців?

- За рахунок контратак, тому що ми не проводили зборів і не були готові. Пресингувати не було смислу, хлопці не були готові фізично. Взагалі, чудес не буває. За дві неділі підготувати команду нереально, який би тренер не працював, тим більше у наших умовах. Але я на це не скаржуся, потрібно працювати за тих умов, які є. Намагалися грати компактно у середині поля та використовувати швидкі фланги. Дещо виходило, дещо ні. Але швидкий м'яч, який ми пропустили, вибив з колії. Знову таки є проблема в центральній зоні оборони, вона як була, так і залишилася. Ми у третій грі пропускаємо через власні помилки.

Наслідком чого став пропущений гол уже на старті?

- Після стандартного положення. Ніби ніякого сюрпризу для нас, але неуважність захисників. Скажемо так, нападник був агресивнішим у тій ситуації. Хоча, якраз функція захисників більш агресивніше грати за нападників. Взагалі необов'язковий мяч. Удар головою після навісу — гол.

Перша гра у Красилові. У якому стані газон?

- Трохи ямок є на полі, але загалом поле у Красилові у кращому стані ніж на центральному стадіоні у Хмельницькому. У Хмельницькому поле зараз взагалі у не дуже доброму стані. Тим більше зараз триває реконструкція і нам недозволили там грати.

До наступної гри два тижні. Можливо, якісь зміни у складі будуть?

- Ні. Нових гравців не буде. А за рахунок чого? Будуть награватися лише ті хлопці, яких зараз маємо. Ми не маємо можливості когось запрошувати. Лише з міста. А ті, хто міг би посилити команду, то вони не йдуть, бо нема умов. Їм краще грати на першість міста або області.

Дійсно є ризик, що команда може не вийти на наступну гру?

- У нас ризик від тижня до тижня. Постійний пошук фінансів, за рахунок яких поїхати на виїзд чи провести домашню гру.

Ця гра, за словами директора команди, коштувала 40 тисяч гривень, чи знайдете кошти на наступний матч?

- Я не знаю. Це питання більше до керівників клубу. Моє завдання це тренувальний процес, готувати команду до ігор.

На завершення, як команда заповнюватиме паузу?

- Поки не знаю. Попереду свята, відпустимо хлопців додому, а далі буде видно.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую