ye-logo.v1.2

Сергій Ковалець: «Енергія» виглядала краще»

Спорт 3261

На матчі у Красилові між хмельницьким «Динамо» та новокаховською «Енергіє» був присутній і головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець.

Приїхавши у рідний Красилів Сергій Ковалець поєднав приємне з корисним: і рідних провідав, і потенційних кандидатів до молодіжної збірної України переглянув.
 

- Я приїхав до батьків на свята плюс провідна неділя і, звичайно, хотів подивитися матч. Знав, що «Енергія» (Нова Каховка) грає з хмельницьким «Динамо».
- І як вам гра?
- Скажу, що результат по грі. «Енергія» виглядала краще у всіх компонентах і перемога заслужена.
- Мабуть, жодного гравця на цьому рівні для молодіжної збірної ви не переглядали?
- Ні, чому ж? Декілька гравців у «Енергії» та «Динамо» по віковій категорії підходять для молодіжної збірної. В принципі у них є перспектива, але все залежить від футболістів. Вони молоді гравці і мають шанс. Я і мої помічники переглядаємо як Першу лігу, так і Другу. До прикладу, з «Шахтаря-3», який виступає у Другій лізі, є кандидат до «молодіжки», тому у кожного є свій і я це кажу постійно у інтерв’ю.
- Тобто і Друга ліга може давати гравців для «молодіжки»?
- Стовідсотково. Шанс є і це здорово, але головне, щоб футболісти його використовували та розуміли, що за ними стежать. До прикладу сьогодні. Так, команда програла 0:3. Але я от приїхав, хоча перед матчем ніхто не знав цього. Це чудова нагода для молодого футболіста, аби показати себе. І такою нагодою потрібно користуватися.
- Раніше у Красилові була команда рівня Першої ліги. На скільки реально, що красилівчани знову матимуть професійну команду?
- Є команда, яка виступає на першість області. Її основу складають молоді красилівчани і у минулому сезоні вони зайняли друге місце. Досить таки хороша команда. Знову таки повинна бути державна підтримка спорту. Футбол потрібно любити. Красилів є футбольним містом, це довели і ветерани, які у минулому сезоні зайняли перше місце в області. Завжди тут була і команда, і поле гарного рівня. Надіємося у перспективі, як і весь хмельницький футбол, буде представляти наш регіон не лише у Другій лізі, але й у Першій і хотілося б звичайно Премєр-лігу.
- А чи можливе відновлення у Красилові отої боєздатної команди, яка була раніше?
- Думаю, що з часом так.
- Чи слідкуєте за виступами своєї попередньою командою? За «Татраном»?
- Звісно слідкую. Загалом, свій етап тренерської кар’єри у Словаччині вважаю чудовим. На жаль, керівництво змінилося і я там не залишився, проте на собі відчув, що наші тренери можуть працювати і у Європі та не гірші ніж закордонні фахівці.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую