ye-logo.v1.2

Колишній футболіст хмельницького «Поділля» став «шахтарем»

Спорт 2666
shakhtar.com
Фото: shakhtar.com

Вихованець хмельницького футболу Олександр Воловик перейшов до донецького «Шахтаря».

«Спочатку зателефонував спортивний директор «Металурга» Вардан Ісраелян і повідомив про інтерес з боку «Шахтаря», а потім зі мною зв'язався Сергій Палкін. Ми зустрілися і почалася предметна розмова. Це не те щоб несподіванка, це дуже велика несподіванка. Все, що можу сказати, - я дуже щасливий. Я вже вісім років у Донецьку, це моє рідне місто. А «Шахтар»... Думаю, кожен мріє грати в цій команді. Здійснилася ще одна мрія ще однієї людини», - прокоментував свій перехід до донецького Шахтаря Олександр Воловик.
Нагадаємо, що 27-річний захисник свою професійну кар’єру розпочав у футбольному клубі «Красилів», далі були хмельницьке «Поділля», перехід до донецького «Металургу», короткотривала аренда до алчевської «Сталі» та повернення до стану «металургівців», звідки Олександр Воловик уже перейшов до «Шахтаря».
Як повідомляє прес-служба донецького «Шахтаря», контракт між гравцем та клубом укладено на чотири роки.
У цьому ж сезоні захисник провів 26 матчів у чемпіонаті України та забив п’ять голів, зіграв два матчі у чемпіонаті молодіжних команд, та по одній грі - у кубку України та Суперкубку. Також в активі Воловика чотири матчі у Лізі Європи та один забитий м’яч.
«Олександр Воловик один з провідних захисників не тільки нашого клубу, а й усієї української ліги. За свою кар'єру він зіграв 134 поєдинки в елітному дивізіоні, забивши 7 м'ячів, ставши одним із символів нашого клубу. Олександр Воловик - приклад професійного відношення до справи і кандидат до національної збірної України. Керівники нашого клубу дякують Олександру Воловику за те, що він зробив для нашої команди, і бажають йому гідного продовження кар'єри у складі чемпіонів країни - донецькому «Шахтарі», - прокоментував спортивний директор донецького «Металургу» Вардан Ісраелян.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую