ye-logo.v1.2

Мілетій Бальчос: «Василь Ядуха не бачить підстав для хвилювання за хмельницьке «Динамо»

Спорт 2311
з архіву
Фото: з архіву

Сьогодні, 20 червня, відбулася телефонна розмова президента ПФЛ Мілетія Бальчоса із губернатором Хмельницької області Василем Ядухою.

У ході розмови керівник регіону повідомив, що 18 червня у Хмельницькому відбулася сесія обласної ради. Під час роботи було розглянуто питання про теперішню ситуацію з єдиним клубом, що представляє Хмельниччину на ниві професіонального футболу України. За словами очільника області Василя Ядухи, депутатами прийнято рішення здійснити фінансову допомогу клубу: виділені бюджетом кошти спрямовуватимуться на вирішення нагальних проблем як то сплата заявкових внесків на участь у змаганнях серед команд клубів другої ліги та виплата заробітної платні футболістам та працівникам клубу.
«Таке рішення владних структур дає підстави оптимістично дивитися у майбутнє клубу», - коментує бесіду президент ПФЛ Мілетій Бальчос. «Утім, нам не з чуток відомо про постійний дефіцит обласних бюджетів, тому, вважаю, що у такій ситуації хорошою допомогою клубові була б участь представників бізнесу. Але, за словами губернатора, подібні переговори вже велися і, на жаль, стали не результативними. Підприємці відмовляються від участі у реалізації такої важливої частини соціальної програми розвитку області, як футбол, за причини недостатньо розвиненої податкової політики держави. Представники бізнес-структур просто-напросто відмовляються інвестувати у футбол, адже розуміють, що вони вкладають кошти у завідомо програшну для їхніх підприємств справу".
«Втім, Василь Степанович зазначив, що він не бачить підстав для хвилювання за долю «Динамо» з Хмельницького, і пообіцяв зробити все залежне від нього для того, щоб команда продовжувала виступи у чемпіонаті серед професіоналів. Найближчим терміном відбудеться моя зустріч з губернатором області з метою більш конкретного з’ясування питань стосовно діяльності ФК «Динамо» Хмельницький, та пошуку спільних рішень», - зазначив президент Ліги.

За матеріалами Професіональної футбольної ліги України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую