ye-logo.v1.2

Нетішинські шаблісти виграли європейські «срібло» та «бронзу».

Спорт 2634
nffu.org.ua
Фото: nffu.org.ua

У хорватському Загребі пройшов чемпіонат Європи з фехтування, на якому подоляни взяли дві нагороди.

Обидві медалі наші спортсмени виграли в командних видах. Жіночій збірній, до якої увійшли нетішинки Галина Пундик і Аліна Комащук, вдалося пробитися до фіналу, на шляху вони здолали азербайджанок (45:38) та полячок (45:41). А от у вирішальному поєдинку суперницями наших шаблістом були росіянки. Перевага у поєдинку почергово переходила від одних до інших і наприкінці дуелі рахунок був 44:44. На жаль, «золотий» удар був за представницями Росії – 45:44 і українки приміряли «срібло» першості.
Дмитро Пундик, Олег Штурбабін та Дмитро Бойко (усі із Нетішина) записали до свого активу третю сходинку чемпіонату Європи. Поступившись у півфіналі угорцям (37:45), «жовто-блакитна» команда у бою за «бронзу» «розтрощила» румунів – 45:36.
Близьким до потрапляння на призовий п’єдестал в індивідуальному виді змагань був Дмитро Бойко, але свій чвертьфінальний поєдинок програв і фінішував п’ятим. Олег Штурбабін став 21-им, а Дмитро Пундик - 33-им. Серед жінок Аліна Комащук посіла 11-у сходинку, Галина Пундик була 23-ю.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую