ye-logo.v1.2

Хмельницьке “Динамо” серед учасників Другої ліги на новий сезон

Спорт 3083
Фото: pfl.ua

ХХІІ конференція Професіональної футбольної ліги України затвердила список команд, які виступатимуть у наступному сезоні у Другій лізі.

Виступати у чемпіонаті Другої ліги 2013/2014 років отримало право і хмельницьке “Динамо”. Суперниками хмельнич будуть: “Арсенал” (Біла Церква), “Шахтар” (Свердловськ), ФК “Тернопіль”, “Славутич” (Черкаси), “Скала” (Стрий), “Реал Фарм” (Овідіополь), “Шахтар-3” (Донецьк), ФК “Карлівка”, “Кремінь” (Кременчук), “Мир” (Горностаївка), “Гірник” (Кривий Ріг), “Сталь” (Дніпродзержинськ), “Енергія” (Нова Каховка), “Гірник-Спорт” (Комсомольськ), “Макіїввугілля” (Макіївка), “Кристал” (Херсон), “Оболонь-Бровар” (Київ) та “Енергія” (Миколаїв). Всього 19 команд. У цьому сезоні Друга ліга не буде поділена на групи.

2 липня у приміщенні ПФЛ відбудеться жеребкування календаря Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Другої ліги сезону 2013-2014 років  та жеребкування по визначенню пар та команд-господарів поля в першому та другому етапах розіграшу кубка України сезону 2013-2014 років. Початок о 12:00.

Коментарі:

Lilya Vinna 28.06.2013 12:32

Слухайте, а окрім футболу в нас більше видів спорту, що взагалі немає? бо здається тільки ці горе футболісти і працюють на Хмельниччині, якщо це так, то ....

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую