ye-logo.v1.2

Стрітбол знову повертається у Хмельницький

Спорт 2627
Фото: з архіву

Цієї суботи, 13 липня, у нашому обласному центрі пройде турнір з вуличного баскетболу “Illichivske Streetball Cup 2013”, який є кваліфікаційним до фіналу Українскої стрітбольної ліги.

“Баскетбольні баталії, як і минулого року, проходитимуть на чотирьох майданчиках поблизу кінотеатру імені Шевченка з 10-ї по 15-у години. Родзинкою цьогоріч стане те, що буде проведена відеотрансляція, а також матимемо призовий фонд. Нещодавно повернувся з подібного турніру у Львові, там змагалися близько ста команд, але ми очікуємо на приїзд сорока-п'ятидесяти”, - розповідає організатор “Illichivske Streetball Cup 2013” у Хмельницькому Роман Гурницький.
Нагадаємо, що у 2012 році на турнірі перемогла вінницька команда “Друзі Михалича”, хмельницька “Андромеда” стала другою, а рівненський “Лавіс” фінішував третім.
“Переможець “Illichivske Streetball Cup 2013” кваліфікується до фіналу Української стрітбольної ліги, який пройде у Києві на Хрещатику. “Друзі Михалича” пробилися до 1/8 фіналу того року. У 2011 році наші “Чорні пантери” також зуміли дійти до 1/8 фіналу, де поступилися дніпропетровській команді, що виграла київській відбір”, - додає Роман Гурницький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую