ye-logo.v1.2

Хмельницьке “Динамо” саме зараз заявляється на новий сезон у Другій лізі

Спорт 2834
fcpodillya.km.ua
Фото: fcpodillya.km.ua

Проте, де хмельничани проводитимуть офіційні матчі чемпіонату невідомо — спортивний комплекс “Поділля” не надають через реконструкцію.

“Я зараз знаходжуся у Києві і ми заявляємося. Кошти є, все є. А яка різниця хто виділив? Я, що повинен розказувати, хто дав, скільки дав? Є команда, заявляється. 14 липня о 18:00 гра. Ви краще дзвоніть у спорткомітет і питайте чому стадіон і гуртожиток не хочуть дати? Оцим і займайтеся. Я команду зберіг. Кошторис у чотири мільйони написано попередньо і будемо працювати над цим. Зараз було завдання зберегти команду, заявити і комплектувати її протягом першого, другого та третього туру”, - розповів президент хмельницького футбольного клубу “Динамо” Валерій Крохан.
Чому спортивний комплекс не надають у розпорядження “Динамо” ми запитали у начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Валерія Вешка: “Тому що стадіон на реконструкції. До того ж навколо поля замінили лівневки, положили бетоні. Їх мають накрити синтетичним покриттям, а грошей на нього нема і все стоїть. Я особисто не проти, але якщо хтось візьме на себе відповідальність. Не дай Боже футболіст вдариця об бетон головою чи зламає ногу. Має створюватися комісія по допуску стадіону до змагань і підписуватиметься 17-ть пунктів дозволу на експлуатацію. Якщо всі служби, які перевірятимуть стадіон дадуть дозвіл, то, будь-ласка, грайте. На сьогодні область проводить реконструкцію стадіону за державні кошти, грошей поки нема і реконструкція призупинилася. Ми не плануємо футболу цими вихідними на спорткомплексі “Поділля”. Їм доведеться їхати або знову у Красилів, або у Волочиськ”, - пояснює Валерій Іванович.
Розповів начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради і про відмову посиляти футболістів до гуртожитку.
“Як я можу посили людей і проплачувати бюджетними коштами їх прожиття без заявки? Ви дасте свою квартиру невідомо кому? Сьогодні питання поселення не стоїть — гуртожиток готовий. Єдине, що потрібно — це аби Валерій Крохан приніс заявку команди, відповідно до якої ми поселимо людей. Ми чекаємо лише заявку і проблем нема. Зараз не пускаємо нікого, бо Крохан понавозить Бог зна кого. Він поїхав у Київ заявлятися, а коли приїде, то відповідно до заявки ми поселимо десять іногородніх футболістів. Як я можу посилити людину, яка не заявлена і не виступає за команду? На скільки мені відомо зараз ніхто із спортсменів ще не приїхав. Перевірити кожного важко — сьогодні футболіст є у команді, завтра нема, а кошти-то виділяються. У гуртожитку є місця, їх ніхто не зайняв. Вони приносять нам заявку і ми відповідно посиляємо гравців та харчуємо їх”, - запевняє Валерій Вешко.
Нагадаємо, що хмельницьке “Динамо” у неділю, 14 липня, домашнім матчем проти кременчуцької команди “Кремінь” повинне стартувати у новому сезоні Другої ліги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую