ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» «вилітає» з кубку України

Спорт 2281
Фото: e-soccer.org

На другому попередньому етапі кубку України з футболу хмельничани на власному полі приймали краматорський «Авангард».

Про грізність суперника «динамівців» говорить те, що краматорці у дебютному для себе першоліговому сезоні сходу посіли сьому підсумкову сходинку. У цьому ж чемпіонаті «Авангард» не збавляє обертів і знаходиться серед лідерів.
Проте, як виявилося, не такими вже страшними були гості. Зі стартових хвилин на полі йшла рівна боротьба, подекуди навіть з перевагою хмельничан. Лише в окремих епізодах проглядалася вища футбольна майстерність краматорців. Попри те, що команди швидко переходили центр поля, гольових моментів у першому таймі практично не було. Запам’яталися лише удар під поперечину у виконані Ігоря Солнцева та змарнований вихід двох «авангардівців» на голкіпера господарів поля. У «динамівців» же теоретично були шанси забити гол, але не практично.
Основні події розгорнулися у другому таймі. Суперники тривалий час грали без гольових моментів, аж поки на 73-ій хвилині Євген Швидкий замкнув простріл з лівого флангу. Невдовзі «Авангард» подвоїв рахунок, правда не без допомоги подолян. Гості прорвалися до штрафного майданчику «Динамо», намагання ж захисників вибити смугастого призвело до того, що Вадим Папірович, який декілька хвилин тому вийшов на заміну, «зрізав» «кулю» у власні ворота.
Опісля другого голу господарі «посипалися», хоча й «авангардівці» не дуже «рвалися» вперед. У підсумку 0:2 і хмельничани припиняють боротьбу за кубок України. А наступний свій матч зіграють 11 серпня у Горностаївці, проти місцевого «Миру».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую