ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо»: черговий тур – чергова поразка

Спорт 1988
Фото: prweb.com

«Динамівці» не втримало нічию на власному полі.

У шостому турі чемпіонату України з футболу у Другій лізі хмельницьке «Динамо» у себе вдома приймало черкаський «Славутич». Хмельничани ні у чому не поступалися гостям, проте «розжитися» бодай одним очком їм не вдалося.
Загалом матч не тішив вболівальників великою кількістю гольових моментів. Подоляни більше контролювали центр поля, не даючи гостям наблизитися до своїх воріт, проте й самі не відзначалися конструктивом попереду. «Розмочив» рахунок у матчі Сергій Чеботарьов. Колишньому гравцю «Динамо» дали пробити з одинадцяти метрів і №15 «Славутича» цим й скористався.
На старті другого тайму ледве не відновив паритет Стретович – Тарас після навісу головою пробив у стійку. Що не вдалося одному «динамівцю», - зробив інший. Сергій Яровий на правому фланзі виграв м’яча у захисника гостей, пройшов до штрафного майданчика та прострілив на Олександра Лакусту, який і переграв кіпера. 1:1.
Опісля хмельничани на куражі пішли в атаку, при втраті «смугастого» намагалися пресингу вати на чужій половині поля, але забити другий гол не змогли. Згодом команди помінялися ролями, уже господарі поля діяли на контратаках, проте безрезультатно. Аж поки під завісу матчу на лівому фланзі не втратив м’яча Ярослав Солонинко. Пішла дальня передача на Ярослава Захаревича, той увірвався у карний майданчик, пригальмував, «прибравши» двох захисників, та закрутив у дальню шістку. Гол.
Як не спішили «динамівці» відквитати пропущений м’яч, але їм це не вдалося. 1:2 і це уже шоста поразка поспіль у чемпіонаті та сьома у сезоні загалом.

«Динамо» - «Славутич» 1:2 (0:1)
Голи: Лакуста 53 – Чеботарьов 23, Захаревич 88.
«Динамо»: Іванов, Антонов, Адаменко, Плішка, Ширяй, Мельник, Плосконос (Стретович 46), Яровий (Данильченко 68, Папірович 86), Солонинко, Сомов, Лакуста.
«Славутич»: Швець, Крещик (Шишкін 73), Музика (Ємельянов 83), Лівіцький, Обревко, Лобов (Захаревич 53), Шимко (Патяк 70), Мироненко, Чеботарьов, Полтавець, Ушаков (Дацюк 60).
Попередження: Мельник 47, Лакуста 63, Ширяй 79 – Захаревич 88.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую