ye-logo.v1.2

Вадим Крохан: «У Макіївці гратимемо на штучному покритті»

Спорт 2270
fctkz.narod.ru
Фото: fctkz.narod.ru

У середу, 11 вересня, хмельницьке «Динамо» на виїзді зіграє проти «Макіїввугілля» із Макіївки.

У понеділок перед від’їздом до Донеччини про підготовку до матчу розповів головний тренер хмельницького футбольного клубу Вадим Крохан:
- Команда готувалася як і до кожного матчу. Перерва між матчами невелика – лише три-чотири дні. За цей час потрібно було і відновити футболістів, і втримати той рівень загальної фізичної готовності, який є на даному етапі. Але нам ще потрібно додавати.
У підготовці ставку робите на «фізику» чи на роботу з м’ячем?
- Ми намагаємося тренувальний процес робити більше навчальним. Намагаємося і тактично, і технічно готувати гравців. Але й фізична підготовка не менш важлива і цьому питанню ми також приділяємо достатньо уваги.
На команду очікує неблизький переїзд до Макіївки.
- Звісно ми враховуємо цей фактор. Лише у понеділок дізналися, що у Макіївці гратимемо на штучному покритті – це внесло певний відбиток у нашу підготовку. Якби дізналися про це завчасно, то тренувалися б на майданчику зі штучним покриттям, щоб адаптуватися. А так тренування проходили на нашому стадіоні. Але нічого страшного, будемо налаштовувати хлопців.
Які особливості гри на штучному покритті?
- Це і вищий ризик травматизму, і специфіка поля зовсім інша. Робота з м’ячем дещо різниця. Той самий м’яч навіть не так відскакує від поля.
Чи є у нас кадрові втрати?
- Так. На жаль, Максим Мельник з ушкодженням. Олександр Лакуста під питанням. Навряд зіграє Сергій Яровий. А Редван Османов пропускає матч через дискваліфікацію.
Цей склад команди є остаточний чи все ж таки очікувати появи нових гравців?
- Ми постійно знаходимося у пошуках футболістів, але надіюся, що ті, хто у нас зараз є, складуть «обойму» команди на цей період чемпіонату.
За набраними очками в останніх чотирьох турах «Динамо» у лідерах.
- Ми не дивимося у турнірну таблицю. Намагаємося у кожному матчі грати на перемогу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую