ye-logo.v1.2

«Динамівці» поїхали за перемогою до Макіївки

Спорт 2790
fc.ternopil.ua
Фото: fc.ternopil.ua

Футболісти хмельницького «Динамо» розповіли про свої очікування від гри проти команди «Макіїввугілля».

Фланговий півзахисник Ярослав Солонинко:
- У понеділок ввечері виїжджаємо на гру і максимально налаштовуємося на перемогу. Я думаю, нам під силу «взяти» троє очок у Макіївці.
- Команда уже зігралася чи ще потрібен час?
- Ми зібралися занадто пізно і через це перші п’ять-шість турів для нас були як підготовчі збори. Зрозуміло, що припускалися помилок, змінювався склад. Зараз же кістяк команди сформований. Вадим Валерійович налаштовує на гру і, думаю, ми зможемо досягти позитивного результату на Донеччині.
- На скільки психологічно було важко під час серії поразок?
- Психологічно дуже важко. Команда була не у найкращому настрої. До того ж без зарплати, премій, екіпірування. Зараз самі для себе вирішили довести, що можемо досягнути хорошого результату і демонструвати кращу гру.
- Команда почала набирати очки і кількість вболівальників починає збільшуватися. Відчули це?
- Звичайно. Хочемо подякувати вболівальникам за те, що у важкий для команди час вони продовжують підтримувати нас. Нам дуже приємно і ми будемо намагатися й далі радувати їх хорошою грою та позитивними результатами. Наперед запрошую вболівальників на домашній матч із дніпродзержинською «Сталю», яка наразі серед лідерів.


Центральний захисник Володимир Плішка:
- «Макіїввугілля» досить серйозний суперник. Ми готувалися досить ретельно. Тренер налаштував команду і, думаю, ми гарно зіграємо на виїзді та візьмемо троє очок, адже у нас хороша команда і непогані футболісти.
- Команда з Макіївки є конкурентом «Динамо» чи, все ж таки, ми має знаходитися вище у турнірній таблиці?
- У нас підібралася хороша команда, а тому ми заслуговуємо бути значно вище у турнірній таблиці. До того ж, саме з такими суперниками потрібно набирати очки. Хоча, звісно, що на нас не чекає легка прогулянка у Макіївці.
- Перемога над ФК «Тернополем» додала впевненості?
- Так. Настрій у команди чудовий. Врахуйте, що ФК «Тернопіль» до цього йшов на третій сходинці. Саша Лакуста молодець – зробив дубль. Загалом команда зігралася і закономірно почала набирати очки.


Нападник Олександр Лакуста:
- У тебе був варіант з «Буковиною».
- Мені пропонували туди поїхати, але там ще потрібно було проходити оглядини, а тут уже зібралися свої хлопці, ми зігралися і не хотілося залишати колектив. Тут я маю постійну ігрову практику, забиваю і для мене все складається добре.
- Але, все ж таки, перед тобою відкривалася перспектива Першої ліги.
- Так, була заманлива пропозиція. Але тут я граю – це і стало вирішальним для мене. До того ж, невідомо чи команда взагалі продовжить своє існування. Там зараз проблеми із фінансуванням.
- Раніше ти грав за тернопільську «Ниву», а от ФК «Тернопіль» для тебе був принциповий суперником?
- Дуже принциповий. Хотів довести першому тренеру тернопільської «Ниви», що я є хорошим футболістом. Думаю, він бачив цю гру і зробив для себе певні висновки.
- У цій грі надіявся, що вдасться вирвати перемогу?
- Чесно кажучи, я надіявся на нічию. У нас видалили гравця і грати у меншості було складно. Але ми повністю виклалися у тому моменті. Була контратака на наші ворота, ми перехопили м’яча, Андрій Сагайдак пройшов по флангу, подав на ближню штангу, я випередив захисника і забив гол. Емоції тоді просто зашкалювали. Важко було повірити і не знав, що робити.
- Команда в останніх матчах забиває на останніх хвилинах.
- Я думаю, що це у команди дійсно є характер і ми демонструємо бійцівські якості. Я не можу сказати, що ми готові фізично, так як зібралися перед самим стартом чемпіонату, але потрохи набираємо форму.
- Можливо ставиш перед собою якісь завдання на сезон?
- Хочу забивати і, щоб команда перемагала у кожному матчі. Собі поставив «планку» у десять забитих голів до зимової перерви.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую