ye-logo.v1.2

Тренер ФК «Карлівки»: «Для нас гра вийшла важкою»

Спорт 1893
fckarlovka.at.ua
Фото: fckarlovka.at.ua

Для Сергія Лукаша матч проти хмельницького «Динамо» став першим у якості головного тренера ФК «Карлівки» і, як виявилося, успішним.

- Сергію, як охарактеризуєте гру вашої команди?
- Для нас гра вийшла важкою. Їдучи сюди, на інше не розраховували. Хоч у хмельницького «Динамо» і фінансові проблеми, але видно хлопці збираються і показують хороший футбол. Наші також молодці. Є претензії по стартових десяти хвилинах. Недооцінили суперника, але, коли пропустили, почали грати у свій футбол. Добре, що ще у першому таймі зрівняли рахунок, а після перерви стало полегше. Зробили заміни по ходу, освіжили атаку і, як результат, забили ще два голи.
- Саме за рахунок замін вдалося перемогти?
- Я би так не сказав. Ми просто хотіли виграти у цій грі. У нас нема основного складу і запасу. Вчора грали одні, сьогодні виходять інші. Сьогоднішня основа зробила свою роботу, а ті, що вийшли на заміну – свою.
- Ви могли забити і більше. Існує проблема із реалізацією?
- Ми мало пропускаємо, але й мало забиваємо. Хоча у кожній грі створюємо три-чотири «убойні» моменти. Якби ми забивали стільки скільки створюємо, то не були б унизу турнірної таблиці. Є проблеми з реалізацією.
- Це для вас перша гра у якості головного тренера, все задумане вдалося реалізувати?
- Чесно кажучи, ні. Ми планували зіграти по одній тактиці, вона у нас не вийшла і походу гри змінили її. В принципі команда готова. Загалом гра є, але останні два матчі ми провалили. Можливо, через втому. Прийшло нових п’ять футболістів і потрібний був час, аби вони набрали форму.
- Як гравці сприйняли тренерську ротацію?
- У нас гравці професіонали. Сьогодні я тренер, завтра хтось інший. Вони повинні робити свою роботу і те, що їм каже тренер.
- Які завдання на сезон?
- Ви знаєте, багато команд оголошують завдання виходу у Першу лігу і у них нічого не виходить. Зараз ми стабілізуємо склад і потім обговоримо з президентом наше майбутнє.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую