ye-logo.v1.2

Матч проти «Арсеналу-Київщина» - останній в історії хмельницького «Динамо»?

Спорт 2003
тижневик газета
Фото: тижневик газета

«На цьому ми закінчили. Наступного матчу не буде», - сказав після гри із «канонірами» директор «Динамо» Валерій Крохан.

На допомогу хмельницькому «Динамо» так ніхто і не прийшов. Керівництво клубу не знайшло джерел фінансування, а тому не зможе погасити борг перед Професіональною футбольною лігою.
Хмельничани заборгували ПФЛ 166 тисяч гривень і, якщо не погасять його до 14 листопада, можуть бути знятті з чемпіонату Другої ліги. Саме у четвер, 14 листопада, контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України вирішуватиме долю «Динамо».
Якби ж хмельницький клуб погасив частину боргу, можна було б розраховувати на чергову відстрочку проплати. У такому разі з «Динамо» ймовірніше зняли б троє очок, але команда «дотягнула» б до зимової перерви. Наразі ж «динамівці» ризикують достроково припинити свої виступи у першості. Залишається лише сподіватися на милість контрольно-дисциплінарного комітету.
У грі ж проти білоцерківського «Арсеналу-Київщина» «Динамо» мало усі шанси на перемогу, хоч і з перших хвилин фортуна відвернулася від нас. Хмельничани створили достатньо нагод, аби забити гол, проте не вдалося. До того ж, нападник хмельницької команди Олександр Лакуста не реалізував пенальті, а за хвилину гості повели у рахунку.
Проте «динамівці» не знітилися – Володимир Плішка дальнім ударом відновив паритет, а Олександр Лакуста забив другий м’яч у ворота «канонірів».
Через відсутність тренувального процесу та фізичних кондицій, «Динамо» після перерви не змогло на рівних протистояти супернику та тричі діставало м’яча з сітки власних воріт.
Поразка із рахунком 2:4 не позначилася на турнірному становищі хмельничан – вони міцно окупували останню сходинку.

«Динамо» - «Арсенал-Київщина» 2:4 (2:1)
Голи: Плішка 22, Лакуста 29 – Катрюк 13, 59, Кизилатеш 47, Рябцев 80.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую