ye-logo.v1.2

Тренер «Арсеналу-Київщина»: «Взяли хлопців з першості області»

Спорт 2137
brff-fan.com.ua
Фото: brff-fan.com.ua

Головний тренер білоцерківського «Арсеналу-Київщина» Вадим Мандрієвський був повністю задоволений перемогою його підопічних над хмельницьким «Динамо».

- Вадиме, ваша команда перемогла – це означає, що футболісти виконали установку на гру?
- Для нас сьогодні був важливий не так зміст гри, як результат. Хоча звісно ми вимагаємо від футболістів демонструвати змістовний футбол. Ми розуміли, що у вашої команди складна ситуація, але суперники у такій ситуації надзвичайно небезпечні, тому ми максимально налаштовували гравців на перемогу. Нам не вдався перший тайм, але ми зробили ряд замін і виправили ситуацію після перерви. У другому таймі ми були сильнішими, тому заслужено перемогли.

- З реалізацією у вас проблеми.
- Так, у Катрюка було вдосталь моментів, але вже добре те, що ми їх створюємо. Останні 4-5 ігор ми дуже добре грали до штрафного майданчику, нас хвалили усі, але якраз завершення атак не виходило. Думаю сьогодні напад зіграв вдало – чотири забиті м’ячі гідний результат.

- Другий тайм став визначальним для вас.
- Поле було в’язке. Ми свідомо віддали ініціативу у першому таймі, знаючи, що після перерви повинні додати. Так в принципі і вийшло, що тактично ми розраховували дотиснути суперника у другому таймі.

- У вашого клубу були фінансові проблеми, яка ситуація на сьогоднішній день?
- Інша команда, інші засновники, інший тренерський склад. У нас було бажання зберегти професійний статус команди, тому ми взяли хлопців, які грали на першість області. У нас недосвідчена команда, тому ми свідомо на це йшли і в принципі завдання виконується. Команда існує, грає, а інші питання будемо вирішувати уже взимку.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую