ye-logo.v1.2

Унітази-близнюки, стара форма та «Шайтан-машина» (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Спорт 8232
Фото: http://www.theinsider.com.ua/ та http://news.liga.net/

Як в Інтернеті сміються над Олімпіадою в Сочі

 
Ще задовго до початку Зимової Олімпіади в Сочі в соцмережах вже почали обговорювати серйозні проблеми при підготовці до її проведення. А згодом у мережі почали з’являлися фото чергових невдач і провалів організаторів Олімпійських ігор, які одразу обростали жартами і ставали предметом інтернет-троллінгу.

INSIDER зібрав найцікавіші меми Олімпіади, що наближається.

Унітази-близнюки

Найбільше галасу в мережі наробило фото чоловічого туалету в прес-центрі «Сочі-2014». Кореспондент BBC Стів Розенберг опублікував фотографію кабінки, де розташовані відразу два унітази.

Фото – Steve Rosenberg

 Після цього кожна команда вважала своїм обов’язком зробити фотографію на цих унітазах-близнюках.

Пізніше представник прес-служби Олімпіади Олена Грінберг повідомила, що славнозвісний туалет переробили в підсобне приміщення, замінивши унітази тумбочками. Але й тоді скандал не затих. Спортсмени десь відшукали ще один аналогічний туалет і почали фотографуються в ньому.

Фото – Valeriya Velikaya

І ще один диво-туалет.

Фото з ФБ-сторінки Zoya Zvinyatskovskaya

Складнощі перекладу

Критики зазнав і переклад англійською оголошень, інформаційних табличок і меню ресторанів.
Наприклад, Рустем Адагамов виклав фото оголошення у місці, де насипають штучний сніг. Автори плакату дуже дивною англійською закликають берегти «Наш скарб – олімпійський сніг».

Фото – Рустем Адагамов

The Telegraph єхидно пише в підпису до фото: «Ми могли б прокоментувати це, але наша російська не така гарна».

Помилки трапляються навіть в оголошеннях російською мовою. Наприклад, кореспондент російської служби ВВС Рафаель Сааков виклав у Twitter фото довідника в сочинському готелі з телефонами «дІльфінарія» та «стомОтологіі».

Фото – Рафаель Сааков

Постраждали і назви вулиць. Напередодні Олімпіади в Сочі їх також переклали англійською, тож, наприклад, вулиця «Ружейная» трансформувалася в «Street Shotgun», а вулиця «Возрождения» перетворилася на «Revival Street».
Особливо перекладачі познущалися над вулицею «Голубые Дали», яка стала «Blue Dali Street». Але найбільше не пощастило вулиці «50 лет СССР»: на сусідніх будинках з’явилися таблички з написами «50 years USSR», «50 let SSSR» і «50-letiya USSR», пише Km.ru.

Фото – kuban.kp.ru

Квартирне питання

Особливо багато скарг надходить на побутові умови, в яких живуть олімпійці та гості змагань. Сочинські готелі та бази явно не встигли як слід підготуватися.

Канадський сноубордист Себастьян Тутан виклав в Twitter оголошення, яке виявив у вбиральні свого готелю. На зображенні показано, як правильно користуватися туалетом.

Фото – Sports.ru

Особливості сочинських готелів: розетка під подушкою і батарея під стелею.

Також у Сочі зафіксовано гостру нестачу подушок.

Фото – Луіза Байбакова

Стара форма і «шоколадні медалі»

Добралися інтернет-тролі і до форми російської збірної, і до олімпійського вогню, і навіть до транспорту, на якому пересуваються спортсмени.

Російським олімпійцям видали стару форму, нашивши на неї емблему 2014 року. Фото виклав російський ковзаняр Артем Кузнєцов зі словами: «На форму 2012 пришили другий рік і нам видали». Його повідомлення одразу прокоментували: «Медалі будуть шоколадні».

Фото – Instagram Кузнецова

Олімпійський автобус. Найпопулярніший коментар до фото – «Шайтан-машина».

Фото Sports.ru

У вихідні в Сочі відбулося тестове запалювання олімпійського вогню. Якщо раніше олімпійський вогонь в руках російських чиновників і спортсменів постійно гаснув, то цього разу від нього повалив чорний дим. Українці в мережі жартують, що це майданівці дісталися до Сочі і палять шини.

Фото – Sports.ru

У мережі також сміються над «суворим» сочинським маслом. Фото виклала російська біатлоністка Катерина Глазиріна.

Фото – Sports.ru

Фігурист Путін і колючий дріт

Російська Олімпіада стала об’єктом знущань і для світової преси.
Так, американський тижневик The New Yorker і англійський журнал The Economist розмістили на своїх обкладинках схожі карикатури, на яких російський лідер зображений в образі фігуриста.

Фото – New Yorker

Американський журнал The Time також вийшов з обкладинкою, присвяченою Олімпійським іграм. Олімпійські кільця на ній зображені у вигляді колючого дроту.

Путін та Олімпіада – на обкладинках Time та The Economist

За матеріалами Інтернет-видання «INSIDER»
Джерело: www.theinsider.com.ua/lifestyle/kak-v-internete-smeyutsya-nad-olimpiadoi-v-sochi/

Пропонуємо також ще декілька фото-фактів з інших Інтернет-джерел

Журналіст американського CNN Гаррі Рікі розповів, що п'ять місяців тому редакція забронювала 11 номерів. Після прибуття в Сочі їм надали лише один. Та й у ньому, як на біду, звалилася гардина.

 

Кореспондент Бі-Бі-Сі Кевін Бішоп у своєму Twitter пише: «На расепшені у нашому готелі в Сочі немає підлоги, зате є ось це привітне фото».

Журналістка Chicago Tribune Стейсі Клер показує зразок води, набраної в крані готельного номера: «У моєму готелі немає води. І навіть якщо вона з’явиться, на ресепшені порадили не вмивати нею обличчя, бо там містяться небезпечні елементи».

Співробітниця телеканалу «Росія 2» Марія Байдіна демонструє, чим пригощають відвідувачів на ресепшені в готелях олімпійського селища.

Є скарги й щодо харчування. Кореспондент ESPN Sports Даррен Роуелл знайшов бджолу в упаковці з медом.

А журналіст Guardian Шон Уокер дивується, чому овочі подають разом з мармеладом.

 

 Джерело: news.liga.net/news/sport/974248-oteli_eda_tualety_s_chego_smeyutsya_gosti_olimpiady_2014_v_sochi.htm

 

P.S. 

Частина друга

Парні унітази у Сочі-2014 продовжують викликати величезний інтерес у інтернет-спільноти. ?Задумку архітекторів кожен зрозумів по-своєму, що вилилося в створення все нових і нових фотожаб на цю тему. ?Пропонуємо вам нові фото-варіаіції на тему унітазів-близнюків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую