ye-logo.v1.2

Хмельницький “Спортлідер+” вдруге поспіль грає унічию (ВІДЕО)

Спорт 2132

І з тим же рахунком — 5:5.

У перенесеній грі хмельничани на власному майданчику приймали рівненський “Кардинал”. Гостям вкрай потрібна була перемога, адже вони розраховували на продовження боротьби за потрапляння до Фіналу чотирьох, проте “спортлідерці” поставили підніжку рівнянам.

“Спортлідер+” досить швидко відкрив рахунок у матчі. Уже на другій хвилині Володимир Сондак переправив м'яча у ворота після того, як голкіпер “Кардиналу” відбив удар Олексія Фетька. Не пройшло і трьох хвилина, а гості знову пропустили гол - Ярослав Заворотний пробив зі штрафного, а Дмитро Михайленко вдало підставив ногу.

Склалося враження, що самі господарі поля не очікували від себе такого старту і “сіли” у захист. За це подоляни і поплатилися. Фаринюк оформив дубль. Артем спершу замкнув передачу Олександра Басича, а згодом зіграв на добиванні. Під занавіс першого тайму суперники ще раз обмінялися голами: Олексій Фетько замкнув простріл Сергія Рибака, а Павло Дармовіс добив “смугастого” у порожні ворота. 3:3.

Після перепочину хмельничани двічі вели у рахунку, але “Кардинал” кожного разу відновлював паритет. За рахунку 5:5 рівняни отримали чудовий шанс скористатися чисельною перевагою — Дмитро Михайленко отримав повторне попередження, але господарі надійно відіграли у захисті і нехай не виграли, але й не програли.

Наступним суперником “Спортлідера+” буде харківський “Локомотив”, з яким подоляни зіграють на виїзді 7 квітня.

Ось таким чином хмельницькі вболівальники відреагували на дії Президента Російської Федерації Володимира Путіна.

“Спортлідер+” - “Кардинал” 5:5 (3:3)
Голи: Сондак 2, 22, Михайленко 5, Рибак 18, Засенко 33 — Фаренюк 7, 15, Дармовіс 20, Чернієнко 25, Басич 34.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую