ye-logo.v1.2

На Зарічанській реконструюють два футбольні поля

Спорт 2293

А от спортивний комплекс “Поділля” так і залишається закритим для змагань.

“Футбольних полів у місті наразі не вистачає, тим більше, через ситуацію в країні, нам закрили доступ до футбольних полів у ракетній та десантній військових частинах. Але з міського бюджету виділено два мільйони 750 тисяч гривень на першу чергу реконструкції двох футбольних полів на вулиці Зарічанська. Проблема лише в тому, щоб освоїти ці кошти. Управління капітального будівництва цим займається”, - розповів начальник управління молоді та спорту Хмельницького виконкому Валерій Вешко.
У той же час, перспектива поновлення спортивних змагань на спортивному комплексі “Поділля” - туманна.
“Нагальне питання — завершення реконструкції стадіону “Поділля”. У минулому кошти були виділенні, але, на жаль, ні копійки не освоїли. Кошти дають, а їх не використовують, - обурюється Валерій Вешко. - Замовником реконструкції є управління регіонального розвитку та будівництва обласної державної адміністрації. Раніше використано півтора мільйона гривень, на часі ще понад трьох з половиною мільйона гривень. Загалом залишилося лише заасфальтувати і постелити синтетичне покриття.”
В управлінні регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації пояснили, що очікують відповіді від Кабінету Міністрів України, як тільки буде затверджений перелік інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2014 році, реконструкція піде повним ходом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую