ye-logo.v1.2

Хмельницький “Новатор” повертається у професіональний волейбол

Спорт 4921
Фото: Володимира Гординського

Подоляни візьмуть участь у новому розіграші чемпіонату України у Вищій лізі.

Хмельницький “Новатор” припинив своє існування влітку 2012 року. Сезон 2011-2012 років був одним із найуспішніших для наших волейболістів — вони стали срібними призерами кубку України, проте через фінансову скруту клуб вимушений був знятися з Суперліги.

Вже у сезоні 2013-2014 років у чемпіонаті аматорської ліги України з волейболу серед чоловічих команд першої ліги взяв участь хмельницький “Новатор-Князь”. “Новаторці” впевнено провели регулярну першість та вийшли до фіналу турніру, де здобули звання чемпіонів.

І от, нарешті у Хмельницький повертається великий волейбол. “Новатор” заявився у Вищу лігу України, не аматорську, а професіональну. Його суперниками по групі “А” будуть: “Колос-Роднічок” (Новоселиця, Чернівецька область), “Барком-Кажани-2” (Львів) та “СДЮСШ” (Вінниця).

На першому етапі команди зіграють чотири з’їзних тури на полі кожної з команд: перший тур 7-9 листопада пройде у Новоселиці, другий тур 18-21 грудня – у Львові, третій тур 23-25 січня – у Хмельницькому, а четвертий 20-22 лютого – у Вінниці.

На другому етапі по дві кращі команди з кожної підгрупи у фінальному квартеті визначать переможця та призерів – тури відбудуться на майданчиках переможців підгруп.

Коментарі:

Petr 24.09.2014 01:04

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

xzczzaaaq

Petr 22.09.2014 23:59

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

1/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую