ye-logo.v1.2

Хмельничанам пропонують взяти участь у благодійному забігу на День міста

Спорт 2514
Фото: adm.km.ua

Розминку для спортсменів проведе олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені.

У неділю, 28 вересня, День Міста хмельничани відзначатимуть трикілометровим благодійним забігом. Взяти участь запрошують усіх бажаючих: вік немає значення. Бігатимуть заради здорового способу життя та на підтримку хмельницького спецпризначенця.
“Дистанція складає 3280 метрів. Стартуватимуть учасники забігу біля торгово-розважального центру “Оазис”. Маршрут: Кам'янецька – Прибузька — Свободи — Зарічанська — Кам'янецька і фініш також біля ТРЦ “Оазиса”, - розповідає співорганізатор акції директор обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій Федосєєв. - Запрошуємо хмельничан та гостей міста приєднатися до забігу.”
Головною вимогу допущення до участі у забігу є лише бажання. Також потрібна спортивна форма. Кожний учасник отримає індивідуальний номер.
“Задля безпеки, вулиці будуть перекриті, а “швидка” та Державтоінспекція забезпечать супровід. Переможці та призери отримають медалі та дипломи. Подарунками нагородять і самого молодшого та найстаршого учасників”, - додає Анатолій Федосєєв.
Реєстрація бігунів розпочнеться у неділю о 9:00. Спортсменів поділять на вікові групи: до 17, 34 і 49 років, а також від 49 років. Об 11-й годині олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені для учасників забігу проведе розминку, а потім - офіційний старт.
Окрім пропаганди здорового способу життя, учасники та гості забігу зможуть допомогти солдату, який після поранення у зоні АТО, наразі перебуває у комі.
“Під час забігу ми продаватимемо за десять гривень браслети, а виручені кошти підуть на лікування майора восьмого окремого полку спеціального призначення Олександра Петраківського. Його поранили у зоні проведення антитерористичної операції, він зараз знаходиться у київському шпиталі у комі”, - пояснює активіст громадської організації “Самопоміч” Юрій Осович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую