ye-logo.v1.2

Тренер «Кардиналу-Рівне»: Суддя відібрав у нас перемогу

Спорт 1752
Фото: 1football.info

На думку «коуча» рівнян Сергія Піддубного, хмельницькому «Спортлідеру+» вдалося зіграти унічию лише завдяки суддівській помилці – призначеному пенальті.

У 15 турі футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортлідер+» вдома зіграв унічию із рівненською командою «Кардинал-Рівне». Врятуватися від поразки хмельничанам вдалося, забивши гол з пенальті за чотири секунди до фінальної сирени. Проте головний тренер «Кардиналу-Рівне»Сергій Піддубний вважає, що суддя помилився, коли призначив шестиметровий удар.
- Побудували цей матч таким чином, щоб не дати «Спортлдідеру+» розігнатися, а ми на контратаках створили масу моментів, які потрубно було реалізовувати. Були у нас мінуси, ми в обороні не так щільно грали, не встигали перебудовуватись, але на це є об’єктивні причини. Хочу сказати, що вцілому результатом задоволений, - коментує матч головний тренер «Кардиналу-Рівне» Сергій Піддубний. - Адже результат у цій грі не був надважливим - усі повинні розуміти, що у нас попереду кубкова гра з «Енергією», тому ми не взяли деяких гравців основи з мікротравмами, аби вони відновилися. Вже і так зрозуміло, що наша команда та «Спортлідер+» пройшли у плей-офф «Екстра-ліги».
Але я збентежений та засмучений. Сьогодні суддя у нас просто відібрав перемогу за чотири секунди до закінчення матчу. У цій економічній скруті гроші важко заробляються нашими спонсорами, у наших гравців є заборгованість, але команда виходить і грає. А суддя одним свистком відбирає у нас перемогу. Повинна ж бути якась людська порядність.
- Що сталося у тому моменті на ваш погляд?
- Дуже добре видно, що м’яч потрапив у живіт нашого гравця. Він зараз сидить у роздягальні і плаче. Дорослий пацан, 23 роки, але після цього матчу плакав у роздягальні. Його можна зрозуміти, гра давалася важко, а він забив переможний гол. Перед зустрічю з «Енергією» я їх заспокою, щоб не було викиду емоцій. Нічого страшного – усе ще попереду.
- Окрім моменту з пенальті у вас були ще якісь претензії до судівства?
- Цей момент перекреслив все, що було до того. Як кажуть, «всё, что нажито непосильным трудом…» перекреслено одним свистком. Червона картка голкіперу справедлива, бо були порожні ворота – це вилучення. Якщо й була рука у нашого воротаря за межами штрафного майданчику – це жовта картка, адже перед воротами було два гравця «Кардиналу». У нашу сторону все «по ділу», у вашу – суддя допоміг. Вирвав для вас одне очко.
- Чи не підсяде психологічно «Кардинал» після цього матчу?
- Побачимо. Десь негатив залишиться. Але будемо намагатися забути і готуватимемося до матчу з «Енергією». Я думаю, що все буде нормально.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую