ye-logo.v1.2

Хмельницькі тхеквондисти привезли з харківського турніру ще шість медалей

Спорт 2375
Юніорка Любава Ільчик стала найсильнішою у вазі до 49 кілограмів.
Юніорка Любава Ільчик стала найсильнішою у вазі до 49 кілограмів.. Фото: зі сторінки Любави Ільчик у Вконтакті

В активі наших спортсменів два “золота”, одне “срібло” та ще три “бронзи”.

Заключного дня міжнародного турніру з тхеквондо класу G-1 «UkraineOpenCup 2015», який пройшов у Харкові, тхеквондисти Хмельниччини виграли по три медалі в юніорах та кадетах.
Переможцями турніру стали юніорка Любава Ільчик (вага до 49 кілограмів) та кадет Дмитро Мещук (вага до 53 кілограмів). Серед юніорів у вазі до 59 кілограмів “срібло” виграв Данило Солодкий, а Анастасія Заремба - “бронзу” (вага до 49 кілограмів).
Також третіми на змаганнях фінішували кадети Олег Маматов (вага до 37 кілограмів) та В'ячеслав Роєцький (вага до 41 кілограма).
“За підсумками змагань на Чемпіонат світ, який пройде у Челябінську, поїде Сергій Чайка. Попри невдачу у першому ж бою, на світовій першості позмагається і Олександра Баранова, - розповідає тренер з тхеквондо дитячо-юнацької спортивної школи “Юність” Людвіг Пухальський. - Великі шанси на потрапляння до кадетської збірної України у Софії Хобтар, котра у фіналі турніру перемогла з рахунком 9:1 чемпіонку світу серед кадетів. Також стати “збірником” можуть й інші юніори та кадети команди Хмельницької області, але для них вирішальним стане Чемпіонат України, що відбудеться у червні та серпні в Одесі.”
Нагадаємо, у перший день змагань наші тхеквондисти виграли 11 нагород.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую