ye-logo.v1.2

Двоє нетішинських шаблістів стали віце-чемпіонами України

Спорт 2718
Аліна Комащук - віце-чемпіон України з фехтування.
Аліна Комащук - віце-чемпіон України з фехтування.. Фото: sportonline.ua

Також в активі наших спортсменів ще одна бронзова нагорода турніру.

Шаблісти з Нетішина виграли дві срібні та одну бронзову медалі на чемпіонаті України з фехтування. За крок до чемпіонства зупинилися Аліна Комащук та Дмитро Бойко.
Досить впевнено турнір провела 21-річна Аліна Комащук, яка на стадії кваліфікації здолала усіх суперниць і навіть свою землячку – олімпійську чемпіонку Галину Пундик. В “олімпійці” молода подолянка перемогла одеситку Маргариту Смірнову (15:8) та Олександру Мамонтову з Миколаєва (15:4). У півфіналі суперницею Аліни була інша “збірниця”, чемпіонка світу Олена Вороніна з Києва. Поєдинок завершився перемогою Комащук з рахунком 15:9.
У фіналі Чемпіонату України Аліні Комащук протистояла олімпійська чемпіонка, а також багаторазова чемпіонка світу та Європи Ольга Харлан. Нетішинська шаблістка на рівних змагалася із іменитою суперницею і поступилася їй лише одним балом — 14:15.
Також бронзову нагороду першості приміряла Ольга Жовнір з Нетішина, яка у півфіналі поступилася Ользі Харлан — 4:15.
Виступ інших наших фехтувальниць: Ірина Щукла — п'ята, Галина Пундик — десята, Марія Цимбота — 15-а, Анастасія Бережная — 19-а.
Серед чоловіків другим став Дмитро Бойко. У фіналі нетішинець мінімально програв одеситу Андрію Ягодці — 14:15.
Виступ інших наших фехтувальників: Дмитро Пундик — п'ятий, Олег Штурбабін — дев'ятий, Вадим Ільчук — 17-й, Олександр Торчук — 23-й, Станіслав Конопацький — 29-й, Володимир Данилюк — 32-й, Владислав Галка — 33-й.
Попереду у наших шаблістів командна першість, де вони також претендуватимуть на призові місця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую