ye-logo.v1.2

ДЮФК «Поділля» повертається до вищої ліги!

Спорт 3310
Сезон 20015/2016 років Поділля має провести в вищій лізі
Сезон 20015/2016 років Поділля має провести в вищій лізі. Фото: vk.com

Завершився чемпіонат України серед команд першої ліги дитячо-юнацької футбольної ліги

Минулого сезону, як відомо, хмельницький дитячо-юнацький  футбольний клуб «Поділля» не зміг зберегти прописку в вищій лізі. А тому новий чемпіонат – 2014/2015 років, юні футболісти проводили в нижчому дивізіоні.

«Перед нами було поставлене завдання – повернутися до вищої ліги, - каже тренер ДЮФК «Поділля» Віталій Балицький. – Для цього необхідно було, щоб за підсумками виступів двох команд – 15 та 17-річних гравців, ми посіли перше місце».
 
В останньому турі змагань ДЮФК «Поділля» приймало своїх земляків – хмельницьку ДЮСШ-1.  Команда U-15, яку тренує Аркадій Баталов, здолала однолітків із ДЮСШ-1 із мінімальною перевагою 1:0. А ось команда U-17, тренером якої є Віталій Балицький, здобула переконливішу перемогу – 3:0. Завдяки цим перемогам, у загальному заліку ДЮФК «Поділля» набрало однакову кількість очок із житомирським «Поліссям».
 
Згідно регламенту, якщо два клуби набрали однакову кількість балів, то вищу сходинку в турнірній таблиці здобуває та команда, яка в очних протистояннях була сильнішою. У 8 турі команди «Поділля» обох вікових груп перемогли в житомирян, а в передостанньому турі чемпіонаті, 15-річні хмельничани зіграли внічию 0:0, а 17-річні – програли 0:1.  Тож за підсумками цих чотирьох матчів, саме ДЮФК «Поділля» посідає перше місце в першій лізі групі 5 та здобуває путівку до вищої ліги ДЮФЛ України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую