ye-logo.v1.2

Дівчата з Кам’янеччини виграли всеукраїнський кубок із футболу

Спорт 2985
Юні футболістки з Кам
Юні футболістки з Кам'янеччини виграли почесний трофей, здобувши дев'ять очок у шести матчах. Фото: vk.com

Чемпіонки області 2002-2003 років народження перемогли на Херсонщині.

У Скадовську розіграли Всеукраїнський кубок із футболу «Золотий колос України» серед дівчат 2002-2003 року народження. Честь Хмельниччині захищала кам’янецька команда «Колос», яка нещодавно стала чемпіоном області.  

«Тренувались кожного дня, крім вихідних – наводять слова одного з тренерів команди Олександра Дорожа в районній федерації футболу. - Дівчата до навчально-тренувального процесу віднеслись дуже відповідально та серйозно, їм було дуже важко, але водночас дуже цікаво. І це відіграло важливу роль у здобутті результату».

Дівчата з Нігина та Слобідки Рихтівської Кам’янець-Подільського району в першому ж матчі  перемогли одноліток із Нової Каховки. У наступних матчах підопічні Олександра Дорожа та Івана Боднара здобули ще одну перемогу, три нічії, а один матч програли. «В останній грі зустрілись команди з Херсонщини, де команді з Нової Каховки потрібна була перемога у три м’ячі, - пригадує Олександр Дорож. - Уже в першому таймі рахунок був 2:0. Хвилин 10 другого тайму я уже сидів без емоцій, надій на чемпіонство майже не було. Команда з Нової Каховки весь час атакувала та м’яч якимось чином оминав ворота. Останні хвилини ми уже провели на ногах. І ось фінальний свисток, рахунок 2:0, радості не було меж. Ми чемпіони!».  «Колос» з Кам’янець-Подільського району став чемпіоном завдяки кращому результату в очних поєдинках із новокаховським «Колосом».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую