ye-logo.v1.2

Футзал. Івано-Франківський «Ураган» здобув Кубок у Хмельницькому

Спорт 3674
Володарі Кубка свободи-2015 - гравці івано-франківського Урагану
Володарі Кубка свободи-2015 - гравці івано-франківського Урагану. Фото: автора

Завершився восьмий Всеукраїнський турнір із футзалу «Кубок свободи-2015».

Яка команда стане переможцем футзального турніру вирішувалося в останньому матчі змагань, в якому зійшлися львівська «Енергія» та херсонський «Продексім». Після того, як хмельницький «Спортлідер+» програв івано-франківському «Урагану» з рахунком 2:5, неабиякі шанси на здобуття трофею отримала «Енергія». Для цього львів’янам необхідно було виграти в «Продексіма», який вийшов на останній матч лише з шістьма польовими гравцями, оскільки декілька інших були травмовані.

Екс-гравець "Спортлідера+" Андрій Чуднов забив гол у ворота львівської "Енергії".

«Я прогнозував, що «Енергія» виграє цей матч та переможе на турнірі, а моя команда посяде друге місце, - каже головний тренер івано-франківського «Урагану» Іван Скіцко. – Але вийшло так, що саме мої хлопці виграли «Кубок свободи», від чого я дуже задоволений».

Вже за перші 20 хвилин «Енергія» встигла забити двічі та, здавалося, переможе «Продексім». Але наприкінці першого тайму херсонцям вдалося скоротити рахунок у грі, а в другому таймі екс-гравець «Спортлідера+» Андрій Чуднов забив ще один гол у ворота «Енергії» та подарував своєму новому клубу нічию – 2:2.
В "Енергії" було чимало моментів біля воріт "Продексіму".
Тарас Кузь (№18) з "Енергії" не зміг хоча б раз вразити ворота "Продексіма".
Голкіпер "Енергії" Андрій Пітуля (в жовтій формі) двічі капіталював у матчі з "Продексімом".
У підсумку одразу три команди набрали по чотири очки, а тому за рахунок очних протистоянь місце на п’єдесталі пошани розподілилися наступним чином – «золото» в «Урагану», «срібло» в «Спортлідера+», а «бронза» в «Енергії». «Продексім», не програвши жодного матчу, посів лише четверте місце, оскільки набрав три очки.
«Те, що ми не виграли «Кубок свободи» - не страшно, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик. – Ми будуємо нову команду, в який, в порівнянні з попереднім сезоном, відсотків 70 нові виконавці. Вони ще звикають один до одного, та й молодість дається взнаки. Утім, я задоволений діями хлопців, які зробили значно менше помилок, ніж тиждень тому на турнірі в Одесі».
Капітан "Спортлідера+" Олексій Фетько отримав кубок за друге місце на турнірі в Хмельницькому.
Окрім кубків для команд, організатори змагань нагородили ще й персональними преміями деяких гравців. Кращим воротарем турніру визнали Дмитра Холоша з «Продексіму», кращим універсальним гравцем - Михайла Грицину з «Енергії». В номінації «Кращий молодий талант» перемогу «здобув» воротар «Спортлідера+» Ілля Бакинський. Ну, а кращим гравцем «Кубка свободи-2015» став Орест Боргун «Урагану».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую