ye-logo.v1.2

Перші сумніви і...булочка

Спорт 2031
Будь яке тренування в "Evolution" розпочинається з незмінного ритуалу - стати на ваги та записати скільки я «наїв».
Будь яке тренування в "Evolution" розпочинається з незмінного ритуалу - стати на ваги та записати скільки я «наїв».

Тиждень третій. Лінь таки бере своє, але я не здаюся

Як і задумав, простіше писати вже по тижням, аніж розписувати окремі дні. Новизна пройшла, почалась робота над собою. Повторюватись не дуже хочеться. Тому, поки так. Якщо будуть з'являтись нові враження чи думки, буду розписувати докладніше. А поки звіт за минулий тиждень.
Можна сказати що девіз цього тижня був незмінний - Їсти, їсти, їсти.
Можна кепкувати з цього чи ставитись зверхньо, але факт залишається фактом. Хочеш будувати своє тіло, організму потрібні будівельні матеріали. І не аби які, а правильні. Тобто, раціон має не просто збільшитись, а бути правильно збалансованим. Білки, вуглеводи, вітаміни. Тіло після навантажень має отримати все необхідне для відновлення після тренування і обов`язково мати достатньо речовин, щоб продовжувати розвиватись і готуватись до нових висот і навантажень. Благо, беручи участь в проекті «Маю ціль», я маю хорошого наставника та консультанта. В`ячеслав не дає поблажок і уважно слідкує за всіма змінами. Постійно радить, підказує та наставляє. Хоч на трішки, але кожного разу вага у вправах збільшується. Будь яке тренування в "Evolution" розпочинається з незмінного ритуалу - стати на ваги та записати скільки я «наїв». Початок тижня показував що мені є куди працювати але згодом… Вже є перша, хоч і невеличка перемога. Вага тіла не стоїть на місці, а потрошки збільшується. Дається взнаки дієта, прописана тренером. За можливості намагаюсь вживати все що рекомендоване. Хоча з моєю роботою то дуже не просто. Та й фінансово воно трішки кусається. Щодня мінімум два пакета ряжанки чи пляшечки йогурту. А ще творог через день, а ще мед. І звичайно каші-каші-каші. Короче кажучи якщо раніше можна було економити потрошки, харчуватись в рваному режимі, то тепер так не вийде. Прийдеш в зал і реально щось виконувати стає дуже і дуже важко. За тиждень вже появились і перші, зовсім легенькі сумніви у тому що я пройду все на що розраховую. Незмінно радує те, що відступати я не збираюсь. Тому боротьба із власними лінощами розпочалась і триває.
Найголовнішою принадою відвідування залу є і залишається хороший, драйвів настрій після завершення. Йдеш вулицею і твоє тіло сповнене позитивної та дратвової енергії. Головне не забутись на шляху додому завітати в найближчий продуктовий магазин і купити смачненького. Ти паче що тренер порадив і дозволив добавити до кисломолочних продуктів булочку. Життя починає грати новими фарбами. От такий от вийшов тиждень. Побачу що покаже наступний.

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую