ye-logo.v1.2

Хмельницькі каратисти зібрали «врожай» на Кубку України

Спорт 2943
Юні хмельничани здобули безліч нагород на Кубку України з карате
Юні хмельничани здобули безліч нагород на Кубку України з карате. Фото: надане Вадимом Корнєєвим

У Кіровограді спортсмени з Хмельницького здобули 28 нагород!

«На Кубку України наше місто представляли 23 спортсмени різного віку, - розповідає тренер хмельницького центру «Пересвєт» Вадим Корнєєв. – І дуже приємно, що їм вдалося вибороти 28 нагород, скеред яких 15 золотих, 6 срібних та 7 бронзових».

У Кубку України з традиційного карате-до виступали спортсмени різного віку в багатьох дисциплінах. Серед дорослих честь Хмельницького відстоював Вадим Корнєєв, який здобув золоту та срібну нагороди. У змаганнях серед молоді (18-20 річних) Максим Городецький здобув три золотих медалі, а Олександр Літніцька два «золота» та одну «бронзу». Віктор Ощепков також виборов дві нагороди – срібну та бронзову, в змаганнях серед 16-17 річних каратистів. Чималий «врожай» хмельничани зібрали у віковій групі 14-15 річних спортсменів. На рахунку Ольги Русецької три «золота» та одна «бронза», в Олексія Сауха – три золоті та одна срібна медалі, у Максима Кривоносова – перше та третє місця, в Артура Перейми – бронзова нагорода. У змаганнях серед 12-13 річних каратистів володарями Кубка України стали Ілля Матвійчук, Нікіта Бузінський та Вадим Баворовський. Останні двоє посіли ще й друге місце в дисципліні ЕН-БУ, а Вадим виборов ще й «срібло» в індивідуальному куміте, в якому «бронзу» здобув ще один хмельничанин Данило Машевський. Ілля Матвійчук став третім в індивідуальному ката.

Чемпіонами серед 10-11 річних каратистів стали Ярослав Райлян та Іван Чуняк. «Золото» здобув і Влад Олексін, який змагався серед 8-9 річних спортсменів.

«Вже 19-20 листопада ми вирушимо на всеукраїнський дитячий турнір, участь в якому візьмуть спортсмени віком від 6 до 15 років. Сподіваюся, що й з Черкас привеземо безліч нагород», - каже Вадим Корнєєв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую