ye-logo.v1.2

Тиждень шостий: Привіт, крепатура, давно не бачились

Спорт 2684
Тренер: Є дві причини не йти до залу:  Ти вмер; Ти захворів і вмер; Все решта то не причини.
Тренер: Є дві причини не йти до залу: Ти вмер; Ти захворів і вмер; Все решта то не причини.. Фото: Тренер: Є дві причини не йти до залу: Ти вмер; Ти захворів і вмер; Все решта то не причини.

Приблизно так можна охарактеризувати попередній тиждень тренування

Як і казав, базові вправи в мене завершились і під уважним наглядом тренера я розпочав заняття наступного етапу. Тепер кожне тренування ділиться на вправи по окремих групах мязів. Перше - я працюю над м`язами ніг та плечей. Друге - треную грудні м`язи та руки. І нарешті третє тренування «прокачує» в основному спину. Не зважаючи на регулярність тренувань, та, ніби то, готовність до нових висот, самі тренування швидко показали, що працювати мені і працювати. Наступного дня після кожного тренування пропрацьовані групи м`язів починають нити. Крепатура, хоч і не сильна, але достатньо відчутна. І знову тихенький голосок ліні перед кожним тренуванням нашіптує - «Покинь, не йди, побудь вдома». Доводиться іноді силоміць себе піднімати зі стільця та відправляти до “Evolution”. Відправляти за новою порцією навантажень.

Як жартують зазвичай спортсмени, є дві причини не йти до залу :
1. Ти вмер.
2. Ти захворів і вмер.
Все решта то не причини, щоб пропускати заняття. :) Тому хочеться, чи ні, але збираєшся та вирушаєш. Тим більше, не зважаючи на втому, енергія, позитивна та драйвова, після тренування це найкраща нагорода. За період «базових» тренувань я вже маю певні результати які радують. Набрав майже 5 кіло. Виправилась постава, я перестав сутулитись. Мускулатура прийшла до тонусу. Змінилась і стандартна вага з якою працюю. Вже присідаю із 70-ма кілограмами, а розпочинав всього з 40-ка. Жим лежачи від грудей - 50 кг проти стартових 30-ти. І так далі. Певні вправи даються не так просто як хотілось би. Особливо в тренажерах. Така вже специфіка виконання. Тренажер навантажує конкретну групу м`язів, не даючи організму махлювати, та перекласти частину навантаження на інші м`язи. Як то можна зробити коли працюєш із так званою «вільною» вагою. Тому вправи в тренажері здаються важчими для виконання. Але під наглядом тренера все виходить. Варто зазначити важливу роль тренера при роботі в залі. Після кожної вправи В`ячеслав цікавиться як було виконано вправу, чи все було гаразд, чи не було неприємних відчуттів Все грає роль. Якщо вправа дається важко, значить вага вибрана не правильно, потрібно або зменшити кількість виконань, або не поспішати наступного разу збільшувати навантаження. Якщо щось турбує або болить тоді скорше за все вагу буде зменшено. Найважливіше у заняттях спортом не допустити травмування. Не варто гнатись за миттєвим результатом в супереч здоровому глузду та вказівкам тренера - наслідки не забаряться. І наслідки не дуже приємні. Тому слово тренера має неабияке важливе значення.
Все просто. Виконуєш вказівки, не соромишся розпитувати казати де і що не виходить і тоді кожне тренування приносить нову перемогу. Проект продовжується, результати будуть :)

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую