ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницький «Новатор» провів матчі другого туру

Спорт 1559
15-17 січня хмельнциький Новатор проведе матчі чемпіонату України в вищій лізі в рідних стінах
15-17 січня хмельнциький Новатор проведе матчі чемпіонату України в вищій лізі в рідних стінах. Фото: з архіву

Хмельничани у Чернігові здобули сім із дев’яти можливих очок.

У чемпіонаті України з волейболу серед команд вищої ліги в групі «А» відбулися матчі другого туру. Усі поєдинки проводилися в Чернігові.

Хмельницький «Новатор», який в першому турі виграв усі свої матчі, цього разу не зміг показати стовідсотковий результат . Утім, це не вплинуло на турнірне становище команди.

У першому матчі ж хмельничани не змогла здолати «Родничок-Колос» з Новоселиці Чернівецької області, поступившись з рахунком 2:3. Однак «Новатор» все одно заробив за цей матч одне очко і продовжив лідирувати в групі.

У наступних двох матчах хмельницькі волейболісти впевнено здолали «Барком-Кажани-2» зі Львова та господарів майданчика «Педуніверситет-ШВСМ» з Чернігова з рахунками 3:0, здобувши ще шість очок.

Після двох турів «Новатор» продовжує лідирувати в групі «А». Ну, а матчі наступного третього туру пройдуть вже наступного року. Вже 15-17 січня великий волейбол повернеться до Хмельницького, адже всі поєдинки пройдуть у спорткомплексі «Новатор».

Турнірне становище команд: 1. «Новатор» - 16 (очок), 2.  «Педуніверситет-ШВСМ» - 9, 3. «Родничок-Колос» - 6, 4. «Барком-Кажани-2» - 5.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую