ye-logo.v1.2

Дзюдо. Троє подолян у рейтингу найкращих в Україні

Спорт 2166
Ірина Кіндзерська - друга в Всеукраїнському рейтингу та 13-а в світовому
Ірина Кіндзерська - друга в Всеукраїнському рейтингу та 13-а в світовому. Фото: fdd.org.ua

Федерація дзюдо України склала десятки кращих спортсменів, тренерів та регіонів за підсумками року, що минув.

Національний рейтинг був сформований на результатах, які українські дзюдоїсти продемонстрували на міжнародних та внутрішніх змаганнях в усіх вікових групах.  

Серед регіонів лідером рейтингу вже не перший рік став Київ, спортсмени якого випередили представників Запорізької та Дніпропетровської областей. До десятки кращих потрапила і Хмельницька область, яка в рейтингу посіла 9 місце.

Щодо індивідуальних рейтингів, то одразу двоє спортсменів із Хмельниччини посіли призові місця. Так, у «ТОП-10 кращих дзюдоїстом України 2015 року» третє місце посіла дунаєвчанка Ірина Кіндзерська. Хмельничанин Антон Савицький став другим у рейтингу кращих дзюдоїстів-юніорів віком до 21 року. Ще один подолянин – Костянтин Мудрик, який тренує Кіндзерську, став сьомим у рейтингу кращих жіночих тренерів.

Міжнародна федерація дзюдо також оприлюднила світові рейтинги. У ваговій категорії до 100 кілограмів Олександр Романюк замкнув першу сотню, а Антон Савицький посів 171 місце. Ірина Кіндзерська у ваговій категорії понад 78 кілограмів, за підсумками 2015 року, стала 13-ою.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую