ye-logo.v1.2

Начальник ВК «Новатор»: «М’яч круглий, суперники всі сильні»

Спорт 2009
15-17 січня в СК Новатор відбудуться матчі третього туру чемпіонату України з волейболу серед команди вищої ліги групи А
15-17 січня в СК Новатор відбудуться матчі третього туру чемпіонату України з волейболу серед команди вищої ліги групи А. Фото: з архіву

Вже цього вік-енду в Хмельницькому пройде третій тур чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги.

Для хмельницького «Новатора» цей тур буде особливим. Адже хмельничани, нарешті, зіграють у рідних стінах – у спорткомплексі, що на вулиці Тернопільській. Суперниками хмельничан стануть команди з Чернігова, Львова та Новоселиці Чернівецької області.

«Мабуть, найважчим буде останній матч туру, в якому ми зіграємо проти «Родничка-Колоса» з Новоселиці, - каже начальник ВК «Новатор» Іван Терещук. – Але це волейбол, м’яч круглий, суперники всі сильні, тому кожен з матчів буде не простим. Однак ми налаштовані виграти усі три поєдинки та сподіваємося на підтримку своїх вболівальників».

Свій перший матч «Новатор» зіграє 15 січня проти львівського «Баркома-Кажани-2» - дублерів команди Суперліги. «У Суперлізі якраз також відбуватимуться матчі чергового туру, тому навряд чи львів’яни привезуть багатьох гравців основної команди, - міркує Іван Терещук. – Але не виключає, що пару гравців із Суперліги все таки допоможуть «Баркому-Кажанам-2» у Хмельницькому». Цей поєдинок розпочнеться о 18.00.

У суботу, 16 січня, також о 18.00 «Новатор» зіграє з чернігівським «Педуніверситетом-ШВСМ». «Попри те, що це вихідний день, ми спеціально призначили початок гри на вечір, оскільки багато хто з хмельничан цього дня відпрацьовуватимуть за святкові дні, - каже начальник хмельницького волейбольного клубу. – Ми ж хочемо, щоб якомога більше вболівальників потрапили на матч, а тому й почнемо гру о 18.00».

Ну, а заключний поєдинок домашнього туру «Новатор» проведе 17 січня о 12.00, коли зіграє з «Родничком-Колос».

Нагадаємо, після двох турів турнірну таблицю вищої ліги групи «А» очолює хмельницький «Новатор», в активі якого 16 очок. Із 9 очками йде «Педуніверситет-ШВСМ», у команди з Новоселиці 6 очок, а у «Барком-Кажанів» - 5. Вже після цього туру «Новатор» може достроково вийти до фіналу чотирьох, в якому по дві кращих команди з двох груп розіграють нагороди чемпіонату України серед команд вищої ліги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую