ye-logo.v1.2

«Головне – їсти на піввідра менше»

Спорт 3672
Тренуватися влітку на свіжому повітрі не просто корисно, але й приємно. Ви не пожалкуєте!
Тренуватися влітку на свіжому повітрі не просто корисно, але й приємно. Ви не пожалкуєте!

Останні мої мінус півтора кілограми від запланованих мінус десяти пручаються і не хочуть полишати мою талію та стегна.

А ще маю надію все ж виконати план тренера і спробувати скинути ще 5 кілограмів. Головне, як каже тренер Віталій Безносюк, спробувати їсти на піввідра менше.

Але як втриматись від апетитного барбекю, на яке мало не через день запрошують рідні та друзі?

Але після таких посиденьок стрілки вагів знову по-зрадницьки рухаються вправо. На півкілограма - кілограм, але в сумі виходить, що вага стоїть на місці.

У сантиметрах все набагато обнадійливіше і зі сторони видніше. Адже і в талії, і в стегнах об’єми уже зменшились на 10 сантиметрів! Щоправда, залишкові явища «рятувального круга» на талії все ще хочеться прибрати.

А ще більше приваблює тренерська перспектива скинути додаткових «- 5 кг». І тут без корекції та дисципліни у харчуванні нікуди не дінешся. Тоді і швидше кілограми будуть танути.

Я це розумію і сама себе заспокоюю, мовляв, такі повільні, на мою думку, мінус два в кілограмах щомісяця – це правильне, здорове схудненням. Адже при стрімкій втраті ваги організм не встигає швидко перебудуватися і може негативно відреагувати проблемами з шлунково-кишковим трактом, щитовидною залозою, обміном речовин. Як переконує Віталій, місячна втрата ваги не повинна перевищувати 4 - 5 % від загальної маси тіла. Тому мені можна зорганізуватись і цілком реально 5 кілограмів, які мені заважають, зігнати у найближчий місяць. 

До речі, не можу не похвалитись досягненнями нашого Віталія. Впродовж двох тижнів липня тренер проекту «Зважені та щасливі» Ігор Обуховський проводив в соцмережі конкурс-марафон від відомого спортивного бренду. Сотня учасників з усієї України впродовж 10 днів виконували і на швидкість і на кількість різні фітнес-вправи: віджимання, присідання, планка, стрибки та бюрпі. Серед сотні учасників з усієї України на початку у фінальне завдання пройшли лише тридцять кращих. А перше місце здобув …. ну звичайно - Віталій Безносюк. І приз – кросівки від найкращого спортивного бренду. Мушу лише додати, що вартують ті кросівки 4 тисячі гривень! Уже всі групи Віталія привітали і виграш оцінили!!! Отож, рівняємося на кращих!

І нагадую, що Віталій Безносюк щовівторка 0 18-45 та щосуботи о 18-00 організовує вуличні тренування на стадіоні Поділля або у парку імені І. Франка! 

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую