ye-logo.v1.2

Матчі ФК «Поділля» стануть платними, але не для всіх

Спорт 3187
У Хмельницькому вже розвішали афіші, які сповіщають вболівальників, що вхід на черговий матч Поділля коштуватиме 20 гривень
У Хмельницькому вже розвішали афіші, які сповіщають вболівальників, що вхід на черговий матч Поділля коштуватиме 20 гривень. Фото: автора

Вже на найближчий поєдинок хмельничан доведеться купувати квитки.

 20 серпня о 18.00 на хмельницькому стадіоні «Поділля» відбудеться черговий матч чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Хмельничани прийматимуть кременчуцький «Кремінь». Cаме цей поєдинок стане першим для «Поділля», на який продаватимуть квитки.

«На два попередні матчі вхід на стадіон був безкоштовним. Тепер продаватимемо квитки, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Для пільгових категорій – пенсіонерів, інвалідів, учасників бойових дій, дітей до 16 років тощо, нічого не зміниться. Вони матимуть змогу безкоштовно приходити на матчі «Поділля». Інші ж вболівальники купуватимуть квитки за символічною ціною 20 гривень. До прикладу, в Вінниці та Івано-Франківську така ж ціна квитків».

Між іншим, перед минулим домашнім матчем «Поділля» проти запорізького «Металурга» на зустрічі вболівальників із керівництвом клубу, фанати самі радили зробити вхід платним. «Ми вагалися, - продовжує Євген Станіславович. – Бо на квитках клуб грошей не заробить. Однак ці гроші можемо спрямувати на поліграфію – афіші, програмки до матчу. Крім цього, нам потрібно платити і за стадіон. Його нам хоч і надали в безкоштовно оренду, але насправді це не зовсім так – маємо платити земельний податок».

Не бачили в клубі й мільйон гривень, який виділила міська рада. «Ці гроші, фактично, існують на папері, - каже президент ФК «Поділля». – Насправді ми поки що «побачили» лише 7,8 тисячі гривень, які з бюджету заплатили за проживання та харчування виїзду в Одеську область на гру проти «Балкан», і оплатили автобус. Звісно, звучить гарно: «Влада дала «Поділлю» мільйон гривень». Але ж в реальності це зовсім не так».

Нагадаємо, хмельницьке «Поділля» після чотирьох турів у другій лізі має в своєму активі три очки, які здобуло в першому турі в домашньому поєдинку проти «Суднобудівника» з Миколаєва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую