ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» дозаявило 5 футболістів

Спорт 2454
Поділля вже провело передматчеве тренування, участь в якого взяли новачки кулуб. 3 вересня о 16.00 команда на СК Поділля зіграє з Кристалом із Херсону
Поділля вже провело передматчеве тренування, участь в якого взяли новачки кулуб. 3 вересня о 16.00 команда на СК Поділля зіграє з Кристалом із Херсону. Фото: автора

Усі вони вже завтра, 3 вересня, можуть вийти на поле в матчі проти херсонського «Кристалу».

Вчора, 1 вересня, завершився період дозаявки футболістів в усіх чемпіонат Європи з футболу. Україна, не виняток. І хмельницьке «Поділля» в останній день «трансферного вікна» поповнилося 5 новачками.

У команді тепер чотири голкіпери. Четвертим (виступатиме під №12) став Сергій Дворник (1998 року народження, у сезоні 2014-2015 років у дитячо-юнацькій футбольній лізі України витупав за полтавську «Ворскла», а минулого року грав у чемпіонаті Полтавщини за «Локомотив» з Гребінки).

Додалися два захисники. Центральний захисник Валерій Степаненко гратиме під №20 (народився 1998 року народження, у 2015 році провів за ПФК «Олександрія» 4 матчі у першості «U-19» та 1 матч в «U-21», в цьому році виступав у чемпіонаті Черкащини за «Черкаський Дніпро-2». Ще один центральний оборонець - Максим Нестеренко (1995 року народження, минулого сезону грав за київське «Динамо-2»). У «Поділлі», як і в «Динамо-2», він гратиме під №27.

Також заявили двох місцевих півзахисників. Андрій Наконечний (1999 року народження) родом із Деражнянського району й гратиме під №25. Хмельничанин Ігор Сурник (1996 року народження), який в 2013-2015 роках виступав за дніпропетровський «Дніпро» в змаганнях «U-19» , а минулий сезону в «U-21» за одеський «Чорноморець», отримав футболку під №77.

За словами виконуючого обов’язки головного тренера «Поділля» Віталія Балицького, будь-хто з новачків вже завтра, 3 вересня, можуть дебютувати в матчі проти херсонського «Кристалу». Щоправда, хто саме – поки тримає в таємниці.
Тепер за «Поділля» в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги заявлено 28 футболістів.

До теми: ВІДЕО: Як хмельницьке "Поділля" в Одесі програло

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую